mne se zda i za 35Kc/L MHD levnejsi.
Diskuze o politice
kutac
*new*
15.01.2012 17:50:00 ( 54693 )
Radek
*new*
15.01.2012 16:05:27 ( 54692 )
Fíha, tak si zrovna čtu v Respektu, že v Itálii mají naftu i benzín za 45 Kč/litr. To je fakt levnější využívat veřejnou dopravu.
¨Radek
*new*
14.01.2012 10:34:28 ( 54687 )
racek
*new*
12.01.2012 23:21:37 ( 54681 )
kapitalismus je boží! ještě, že máme tu demokracii = cesta ke skutečnému poznání, no ne?
wilda
*new*
12.01.2012 21:25:20 ( 54679 )
Nova přebírá komunikační službu ICQ v České republice a na Slovensku
... nebo, že by gap s kaďochem na tajnačku kuli pikle?
... nebo, že by gap s kaďochem na tajnačku kuli pikle?
_
*new*
12.01.2012 12:21:38 ( 54671 )
_
Radek
*new*
12.01.2012 11:25:09 ( 54670 )
wilda) a mezinárodní izolace na desítky let. Super. Hlavně, když Českou republiku živí Německo.
wilda
*new*
11.01.2012 22:57:01 ( 54665 )
bigjan: Do těch nevidí z nás nikdo (snad jen trocha kaďák a chuck norris). Myslím, že dotace jsme začali splácíme už jen tím, že jsme vstoupili do unie a přistoupili na podmínky stylu tohle můžeš, tamto nesmíš a toto musíš. Že se to unii dříve nebo později vrátí, je asi bez debat, jinak by jen tak "nerozdávala" dotace. Ideální scénář je vstoupit, napakovat se dotacemi a tradá pryč z unie :)
KunA
*new*
11.01.2012 21:19:42 ( 54663 )
...ten Mrakuv film stoji za zhlednuti, hlavne rozhovor se sefem SiAjEj pro jizni ameriku (typek v brylach). Uz vim proc Steven Seagal, ktery je hart tu kill i tehdy uz nemel rad CIA:)))
bigjan
*new*
11.01.2012 13:13:10 ( 54661 )
vidíte někdo do dotací EU?? podle posledních mediáloních informací mi to připadne jako šikovný systém utrácení peněz, které pak budete dlužit a splácet z nevím čeho?? Dotace jsou zřejmě schválně tak šikovně dlohodobě zapodmínkovány, že je bude brzy vracet úplně každý a banky se zase budou mít moc dobře.
zdenno
*new*
11.01.2012 12:32:42 ( 54659 )
mrak
*new*
10.01.2012 15:24:34 ( 54645 )
Turecko odmita USA a jejich sankce mimo OSN proti iranu
President Asad o situaci v zemi
A do finale jedno naucne video o tom jak USA vstepuji svetu svoji demokracii
President Asad o situaci v zemi
A do finale jedno naucne video o tom jak USA vstepuji svetu svoji demokracii
mrak
*new*
10.01.2012 13:24:03 ( 54643 )
hehe jeden komentar v diskuzi pod clankem:
Aka lavica ? Lavicu mas v eu parlamente . Mas len dve skupiny politikov. Kazda z nich je lavica ale pre inu vrstvu obyvatelov.
1. skupina - Lavica pre podnikatelov a pravica pre obcanov . Zisky su sukromne a straty verejne.
2. skupina - Lavica pre obcanov a pravica pre podnikatelov . Zisky su verejne a straty sukromne.
Aka lavica ? Lavicu mas v eu parlamente . Mas len dve skupiny politikov. Kazda z nich je lavica ale pre inu vrstvu obyvatelov.
1. skupina - Lavica pre podnikatelov a pravica pre obcanov . Zisky su sukromne a straty verejne.
2. skupina - Lavica pre obcanov a pravica pre podnikatelov . Zisky su verejne a straty sukromne.
deus
*new*
07.01.2012 22:22:24 ( 54614 )
Řekněte gappakovi ať se vrátí, já už to tu budu jen číst, slibuju.
sur2kad
*new*
07.01.2012 19:58:56 ( 54611 )
nahodou ja s tebou v nekterych bodech souhlasim, ale nekdy je to uz fuckt uz moc, ale to je pochopytel.
PS. kdyz tak dej odkaz na ty leftside weby kde budes ujizdet.
PS. kdyz tak dej odkaz na ty leftside weby kde budes ujizdet.
kadak
*new*
07.01.2012 17:41:43 ( 54607 )
Mraku, děkuji ti za to že jsi opět fér. A toho komreda si strč do prdele, ty podlý výpade.
Odpojuji se ne proto, že by mě urazili nějaké Daliborovy třesky plesky, ale protože mě to momentálně nebaví. Syndrom vyhoření podpořený nulovou podporou z publika. Zkrátka to jebu. Budu si raději "ujíždět" na levicových webech a ukájet tak svoje zvrácené představy o smyslu existence. A vy se dál v klidu utvrzujte v tom, že nemám v ničem pravdu, protože jsem komouš. Protože jakákoli myšlenka, kterou jsem zde nastínil je cesta do pekel,...
Ono je totiž v pořádku, že 1% všech obyvatel vlastní 1/3 všeho a že je to produktem tohohle ekonomicko-politického systému založeného na volném trhu. Ze stejného důvodu v Africe chcípou lidi, protože nemají co žrát, ale to je jejich problém, zřejmě nemají tu správnou vizi, jak se na poli volného trhu prosadit. Nenašli tu tzv. díru v trhu. Z toho samého důvodu přepadají černoši v Riu turisty, ale to je taky jejich chyba! Vybrali si, že se narodí ve slumech a zřejmě i chcou být chudí, stejně tak jako ta paní z deusova příběhu si rozhodně svobodně a dobrovolně vybrala, že chce a bude vychovávat své děti v karavanu o rozloze 10m2. Řešením majetkové kriminality je nasypat mezi lidi zbraně, aby každý militantní kretén mohl střílet kohokoli, kdo se na ocitne na jeho pozemku. Je úplně normální, že dlužíme skupině bankéřů jako stát(y) a za nedlouho i jako lidi tolik peněz za které si nelze nic koupit, protože je planeta moc malá. To je přirozené a nejde s tím nic udělat, jen se tomu poddat. Hlavně neuvažovat o nějakém spiknutí, protože to by z vás taky udělalo komouše, komreada a soudruha. V neposlední řadě je potřeba zmínit to, že je třeba zvýšit spotřebu. Na tomhle přeci systém volného trhu stojí, na spotřebě ne? Takže vyhazujte a kupujte, protože vše ostatní je cesta do pekel! A na závěr je zcela jasné, že Havel nebyl nikým nikdy instruován co má dělat. Ani kníže Šišla. Havel byl sice jako disident samozřejmě napojený na západ, zejména na Němce, ale jak se stal prezidentem, okamžitě se mu v srdci rozedmula obrovská vlna vlastenectví a to co dělal pro Němce byla jen náhoda, omyl. Chudák Václav, je mi ho líto, takový skromný a nesmělý prezident to byl. Kníže nám taktéž téměř denně dokazuje, jak to myslí s tou naší republičkou dobře. A ty srazy "bilderberg"? To jsou jen takové ekonomické školení, nic se tam nerozhoduje!
Sláva! Máte pokoj, protože do pekel rozhodně nemíříme. UFF, bylo to o fous.
EDIT:
A DŮZARNĚ SE OHRAZUJI PROTI TOMU, ŽE MI PŘI JAKÉKOLI DISKUSI TEKLO COKOLI DO BOT A TO VČETNĚ ARGUMENTACE. NETEKLO. A ty fusky jsou moje.
Odpojuji se ne proto, že by mě urazili nějaké Daliborovy třesky plesky, ale protože mě to momentálně nebaví. Syndrom vyhoření podpořený nulovou podporou z publika. Zkrátka to jebu. Budu si raději "ujíždět" na levicových webech a ukájet tak svoje zvrácené představy o smyslu existence. A vy se dál v klidu utvrzujte v tom, že nemám v ničem pravdu, protože jsem komouš. Protože jakákoli myšlenka, kterou jsem zde nastínil je cesta do pekel,...
Ono je totiž v pořádku, že 1% všech obyvatel vlastní 1/3 všeho a že je to produktem tohohle ekonomicko-politického systému založeného na volném trhu. Ze stejného důvodu v Africe chcípou lidi, protože nemají co žrát, ale to je jejich problém, zřejmě nemají tu správnou vizi, jak se na poli volného trhu prosadit. Nenašli tu tzv. díru v trhu. Z toho samého důvodu přepadají černoši v Riu turisty, ale to je taky jejich chyba! Vybrali si, že se narodí ve slumech a zřejmě i chcou být chudí, stejně tak jako ta paní z deusova příběhu si rozhodně svobodně a dobrovolně vybrala, že chce a bude vychovávat své děti v karavanu o rozloze 10m2. Řešením majetkové kriminality je nasypat mezi lidi zbraně, aby každý militantní kretén mohl střílet kohokoli, kdo se na ocitne na jeho pozemku. Je úplně normální, že dlužíme skupině bankéřů jako stát(y) a za nedlouho i jako lidi tolik peněz za které si nelze nic koupit, protože je planeta moc malá. To je přirozené a nejde s tím nic udělat, jen se tomu poddat. Hlavně neuvažovat o nějakém spiknutí, protože to by z vás taky udělalo komouše, komreada a soudruha. V neposlední řadě je potřeba zmínit to, že je třeba zvýšit spotřebu. Na tomhle přeci systém volného trhu stojí, na spotřebě ne? Takže vyhazujte a kupujte, protože vše ostatní je cesta do pekel! A na závěr je zcela jasné, že Havel nebyl nikým nikdy instruován co má dělat. Ani kníže Šišla. Havel byl sice jako disident samozřejmě napojený na západ, zejména na Němce, ale jak se stal prezidentem, okamžitě se mu v srdci rozedmula obrovská vlna vlastenectví a to co dělal pro Němce byla jen náhoda, omyl. Chudák Václav, je mi ho líto, takový skromný a nesmělý prezident to byl. Kníže nám taktéž téměř denně dokazuje, jak to myslí s tou naší republičkou dobře. A ty srazy "bilderberg"? To jsou jen takové ekonomické školení, nic se tam nerozhoduje!
Sláva! Máte pokoj, protože do pekel rozhodně nemíříme. UFF, bylo to o fous.
EDIT:
A DŮZARNĚ SE OHRAZUJI PROTI TOMU, ŽE MI PŘI JAKÉKOLI DISKUSI TEKLO COKOLI DO BOT A TO VČETNĚ ARGUMENTACE. NETEKLO. A ty fusky jsou moje.
mrak
*new*
07.01.2012 15:35:28 ( 54606 )
2kad: mam pocit ze te jak se rika: Pali dobre bydlo. Bo myslim ze zde dostavas prostor co hrdlo raci a kdyz ti argumentacne "tece do bot" tak se uchylujes k mnohem podlejsim vypadum nez jsou, tresky plesky, comrade!
Jinak nevim jesli jsem ti na silvestra nezabavil nejake ponozky, bo se mi zde obevily nejake "skalicove modre" ponozky. I kdyz to k tobe nesedi, tak asi budou tvoje bo jsme sdileli stejny dvadrat delky podlahy a vedle byl jen teplak a chodici moudro...
Jinak nevim jesli jsem ti na silvestra nezabavil nejake ponozky, bo se mi zde obevily nejake "skalicove modre" ponozky. I kdyz to k tobe nesedi, tak asi budou tvoje bo jsme sdileli stejny dvadrat delky podlahy a vedle byl jen teplak a chodici moudro...
kadak
*new*
07.01.2012 12:52:59 ( 54604 )
Aha!
Myslím, že se po vzoru Gapy na nějakou chvíli odpojím. Prostředí zde zřejmě není zrovna otevřené všem názorovým směrům. A pluralita názorů je zaměněna za zjednodušený pohled přes prisma toho co se dnes jako správný názor nosí!
Ano, já vidím svět černobíle a diskuse se mnou není možná. Proto mi nikdo nikdy neodpoví na jedinou otázku.
Takže se tu hněvejte na úplatky a doufejte, že Vám "opravdu svobodný" tržní systém pomůže lépe žít.
Jdu jak mi bylo před časem doporučeno skuhrat jinam, kde lidi co nejsou schopni diskuse, ale jen posměšků, aspoň osobně neznám.
Myslím, že se po vzoru Gapy na nějakou chvíli odpojím. Prostředí zde zřejmě není zrovna otevřené všem názorovým směrům. A pluralita názorů je zaměněna za zjednodušený pohled přes prisma toho co se dnes jako správný názor nosí!
Ano, já vidím svět černobíle a diskuse se mnou není možná. Proto mi nikdo nikdy neodpoví na jedinou otázku.
Takže se tu hněvejte na úplatky a doufejte, že Vám "opravdu svobodný" tržní systém pomůže lépe žít.
Jdu jak mi bylo před časem doporučeno skuhrat jinam, kde lidi co nejsou schopni diskuse, ale jen posměšků, aspoň osobně neznám.
sur
*new*
07.01.2012 11:57:42 ( 54603 )
Tresky plesky kamarade, kazdej vul ti nadlitne nad cernou diru pak lopingem kolem virici singularity pri dvojnasobku rychlosti svetla a na konec vypali z kolabujíci zony.
kadak
*new*
07.01.2012 12:44:31 ( 54600 )
mjk:
Nebylo předmětem článku zjišťovat, zda se dané konkrétní osobě život v karavanu líbí nebo ne. Problém je v tom, že v jedné z "nejvyspělejších" zemí světa takhle poměrně běžně přežívají polorozpadlé a sociálně slabší rodiny. Jejich děti nemají šanci na vzdělání, na pořádnou lékařskou péči (pojištění ze zákona je prý komunismus...) a ani nemají šanci se do společnosti pořádně začlenit a končí zase v karavanech. A to snad všichni cítíme, že to není dobře, ať levičák, pravičák nebo kvasničák.
Ale Mojku neboj, brzo bude i v našich zeměpisných šířkách spoustu radostně a dobrovolně bydlících karavanistů. Pokud půjdeme stejným směrem se stejnou razancí jako doposud pod kapitánem Švarcmbergem a jeho poručníčkem Kalouskem.
Nebylo předmětem článku zjišťovat, zda se dané konkrétní osobě život v karavanu líbí nebo ne. Problém je v tom, že v jedné z "nejvyspělejších" zemí světa takhle poměrně běžně přežívají polorozpadlé a sociálně slabší rodiny. Jejich děti nemají šanci na vzdělání, na pořádnou lékařskou péči (pojištění ze zákona je prý komunismus...) a ani nemají šanci se do společnosti pořádně začlenit a končí zase v karavanech. A to snad všichni cítíme, že to není dobře, ať levičák, pravičák nebo kvasničák.
Ale Mojku neboj, brzo bude i v našich zeměpisných šířkách spoustu radostně a dobrovolně bydlících karavanistů. Pokud půjdeme stejným směrem se stejnou razancí jako doposud pod kapitánem Švarcmbergem a jeho poručníčkem Kalouskem.
kadak
*new*
06.01.2012 13:57:53 ( 54582 )
deus:
Ale no tááák! Tohle není ani vtipné ani nic, jen dost blbé,...
EDIT
kadak - deus
1:0 (deus vlastní gól...)
Ale no tááák! Tohle není ani vtipné ani nic, jen dost blbé,...
EDIT
kadak - deus
1:0 (deus vlastní gól...)
KunA
*new*
06.01.2012 13:37:23 ( 54580 )
no tak to je slovo do pranice-Ondreji. To je nejlepsi test levicatstvi. Ale to spis smrdi hipikama taky nazor.
deus
*new*
06.01.2012 13:32:44 ( 54579 )
A já ti znárodním přítelkyni - však co je to za bordel aby sis uzurpoval takovou fajn babu sám pro sebe, no ne?
kadak
*new*
06.01.2012 12:39:40 ( 54578 )
Znárodnit kokakolu, nestle a šell. A ty to moc dobře víš! A zrušit nesmysl zvaný "konkurence". A každému bankéři pořádnou lopatu nebo vidle. A realitním agentům gumáky.
KunA
*new*
06.01.2012 12:36:59 ( 54577 )
sakra hyml hergot, a ted uz vazne Ondreji nevim co chces.
krucinal fagot do toho
krucinal fagot do toho
kadak
*new*
06.01.2012 12:37:45 ( 54575 )
...to je druhá strana té samé mince. Kdo nepřežije konkurenci, umožňuje monopolizaci.
PCHE!
EDIT:
KunA "jim" dává měsíce, já mám jsem usedlejší, vidím to na několik málo let...
PCHE!
EDIT:
KunA "jim" dává měsíce, já mám jsem usedlejší, vidím to na několik málo let...
KunA
*new*
06.01.2012 12:31:22 ( 54573 )
...pijeme cocacolu, zereme nestle, nosime nike a jezdime na shell
kadak
*new*
06.01.2012 11:56:29 ( 54571 )
Konkurence jako hnací motor pokroku?
Výborně. Levněji, levněji, levněji...
Laboratorní analýzy tak levně, že většina laboratoří neanalyzuje, ale výsledky fixluje, v lepším případě zanalyzuje jeden vzorek a výsledky dalších deseti "pouopraví" aby to tak nějak "vyšlo". Jak by mohli zaplatit čas potřebný ke všem analýzám, když vzorek stojí řádově desítky korun a hodina na atomáku 2x více? Bez obsluhy, bez odběru vzorku, bez svozu?
Měření emisí? Za pár tisícovek by měla vyjet tříčlenná měřící skupina přes 100km. Vedoucí měření VŠ, analyzátory v hodnotě stovek tisíc. Amortizace měřícího vozu v řádu milionů. Umíte násobit a sčítat? Kdo umí, je mu jasné, že se výsledky prostě musí falšovat...
To je jen příklad toho, v čem se denně pohybuji. U nás se (zatím) nefalšuje a nevymýšlí. Proto mi zřejmě nikdo nezvedne plat, i když díky Kalouskovi všechno podrahne a ještě bych si měl šetřit na důchod. Co myslíte, jak fungují ostatní odvětví? Co "žereme"? Co pijeme? Jaké hadry nosíme?
Konkurence - PCHE!
Výborně. Levněji, levněji, levněji...
Laboratorní analýzy tak levně, že většina laboratoří neanalyzuje, ale výsledky fixluje, v lepším případě zanalyzuje jeden vzorek a výsledky dalších deseti "pouopraví" aby to tak nějak "vyšlo". Jak by mohli zaplatit čas potřebný ke všem analýzám, když vzorek stojí řádově desítky korun a hodina na atomáku 2x více? Bez obsluhy, bez odběru vzorku, bez svozu?
Měření emisí? Za pár tisícovek by měla vyjet tříčlenná měřící skupina přes 100km. Vedoucí měření VŠ, analyzátory v hodnotě stovek tisíc. Amortizace měřícího vozu v řádu milionů. Umíte násobit a sčítat? Kdo umí, je mu jasné, že se výsledky prostě musí falšovat...
To je jen příklad toho, v čem se denně pohybuji. U nás se (zatím) nefalšuje a nevymýšlí. Proto mi zřejmě nikdo nezvedne plat, i když díky Kalouskovi všechno podrahne a ještě bych si měl šetřit na důchod. Co myslíte, jak fungují ostatní odvětví? Co "žereme"? Co pijeme? Jaké hadry nosíme?
Konkurence - PCHE!
racek
*new*
04.01.2012 13:32:49 ( 54543 )
ta Dáša Havlová se na manželovo naplánované úmrtí nechala fajně nabotoxovat! Jako Timoschenkova pomale
deus
*new*
04.01.2012 08:26:27 ( 54539 )
Nejlepší komentář ke článku "Kalouskovi lidé dumají jak zaplnit státní kasu, navrhují zvýšit daně":
A co moje boty. Nechtěl by pan Kalousek moje boty?
Na druhou stranu - víme, jak to po téhle větě s inspektorem Trachtou dopadlo...:-(
A co moje boty. Nechtěl by pan Kalousek moje boty?
Na druhou stranu - víme, jak to po téhle větě s inspektorem Trachtou dopadlo...:-(
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |