teď jsem se fakt už nasral, to budeme jako cely den dnes v rádiu poslouchat v přímém přenosu průvod pokrytců Prahou, nasral jsem se tak, že jsem přeladil žurnál na Haná a kuwa tam to samé jak by smet, jdu hledat nějaké CD nebo kazetu
Diskuze o politice
bigjan
*new*
21.12.2011 08:26:23 ( 54283 )
kadak
*new*
21.12.2011 08:11:01 ( 54282 )
Soudruh Stalin zemřel, pláče celá vlast!
gappak
*new*
21.12.2011 07:05:50 ( 54279 )
fuuu
Kvůli Havlovi ztichnou obchody i fastfoody, Tesco vystaví kondolenční knihy
Aby nám ještě nezrušili firemní večírek.
Kvůli Havlovi ztichnou obchody i fastfoody, Tesco vystaví kondolenční knihy
Aby nám ještě nezrušili firemní večírek.
kadak
*new*
20.12.2011 23:26:24 ( 54277 )
A taky jsem přesvědčený, že ta krize co se na nás valí je naschvál. Aby nás mohli konečně obrat o všechny lidské práva.
Jo, tak nějak to bude...
Jo, tak nějak to bude...
kadak
*new*
20.12.2011 23:24:08 ( 54276 )
Nesouhlasím s tebou, že mi chybí odstup. Myslím si, že se akurát nebojím si některé věci připustit.
Vysvětli mi proč dostal Barak největší mezinárodní cenu míru? Stejně tak je prezentovaný i VH těmi samými strukturami - kdo vlastní mediální agentury? Jsem přesvědčený o tom, že se příliš nemýlím. A že se hodně lidí bojí jen pomyslet na to, že by to mohlo být tak jak říkám? Podruhé, no a? A že je knížepán trilaterát a bilderbergař? Vždyť se tím netají, tak co jsem zase "komunisticky" přitáhl za vlasy?
Stačí si jen projet i mainsteamem uvolněné informace o VH a musí ti dojít komu a proč VH panáčkoval....
Nebojím se, že by historie právě Havla jako amorálního vlastizrádce vykreslila a že jasně rozkryje motivy, důvody a důsledky jeho chování. Bojím se jen, že to bude dlouho trvat...
R.I.P. VH
EDIT:
A nejsem ani soudruh ani papouch. Ty larvo!
Vysvětli mi proč dostal Barak největší mezinárodní cenu míru? Stejně tak je prezentovaný i VH těmi samými strukturami - kdo vlastní mediální agentury? Jsem přesvědčený o tom, že se příliš nemýlím. A že se hodně lidí bojí jen pomyslet na to, že by to mohlo být tak jak říkám? Podruhé, no a? A že je knížepán trilaterát a bilderbergař? Vždyť se tím netají, tak co jsem zase "komunisticky" přitáhl za vlasy?
Stačí si jen projet i mainsteamem uvolněné informace o VH a musí ti dojít komu a proč VH panáčkoval....
Nebojím se, že by historie právě Havla jako amorálního vlastizrádce vykreslila a že jasně rozkryje motivy, důvody a důsledky jeho chování. Bojím se jen, že to bude dlouho trvat...
R.I.P. VH
EDIT:
A nejsem ani soudruh ani papouch. Ty larvo!
mrak
*new*
20.12.2011 23:07:22 ( 54274 )
2kad: kurva ondro sory ale ty si byl snad Havluv nejlepsi kamarad neboco? ze ho tak dobre znas a vic o tom vsechno nejlip.
Kurva kluku mam te rad i kdyz si me odsunul na nevim uz jake misto a po tomhle si rozhodne nepolepsim .-)
ALE! ty uplne stejnej jak papousci z druhe strany. Ty si proste naockovanej levicactvim a komunismem a tak horecne papouskujes co se mezi soudruhy propaguje. Opravdu si myslim ze by ti slusel vetsi odstup a pohled zdraveho rozumu na spiklenecke teorie, ktere jsou nekdy proste pritazene za vlasy....
... a to nemyslim jen posledni prispevky na adresu v.h.
Kurva kluku mam te rad i kdyz si me odsunul na nevim uz jake misto a po tomhle si rozhodne nepolepsim .-)
ALE! ty uplne stejnej jak papousci z druhe strany. Ty si proste naockovanej levicactvim a komunismem a tak horecne papouskujes co se mezi soudruhy propaguje. Opravdu si myslim ze by ti slusel vetsi odstup a pohled zdraveho rozumu na spiklenecke teorie, ktere jsou nekdy proste pritazene za vlasy....
... a to nemyslim jen posledni prispevky na adresu v.h.
kadak
*new*
20.12.2011 22:14:09 ( 54271 )
Jsem přesvědčený o tom, že VH splnil roli mediální hvězdy postkomunistických zemí v rámci buzerace-propagandy. Za jeho světovým věhlasem stojí asi tolik reálna, jako za nobelovkou Baráka Onany. Ale pravdou je, že třeba kníže by byl ještě horší. Mnohem!
EDIT:
To neustálé zesměšňování Klause má zřejmý důvod v jeho veřejných antipatiích k EU. Překvapivě mám s jedním ze strůjců polistopadové maxirozkrádačky na některé věci velmi podobné názory,...
EDIT:
To neustálé zesměšňování Klause má zřejmý důvod v jeho veřejných antipatiích k EU. Překvapivě mám s jedním ze strůjců polistopadové maxirozkrádačky na některé věci velmi podobné názory,...
wilda
*new*
20.12.2011 20:43:13 ( 54264 )
Ať byl jaký byl a co nedobrého udělal, tak to byl asi na delší dobu poslední prezident, který dal národu jakýsi pocit hlavy státu + nebyl k smíchu jak doma, tak v zahraničí. Stačí se podívat na "best off idnes" pro příštího prezidenta a je jasné, že bude ještě hůř ...
kadak
*new*
20.12.2011 20:23:13 ( 54262 )
Havel nebyl nikdy dobrý člověk. Ani jako disident, ani jako president. Byl to lhář, pokrytec a lump. Stejně jako kníže, který na něj celou tu dobu dával pozor, aby nevyvedl něco, co by od něj jeho "zaměstnavatelé" nečekali. Vůbec jsem mu nepřál umřít. Mnohem více jsem mu přál, aby se to lidi dozvěděli, ještě když žil. Protože právě tohle si zasloužil. Opovržení za živa a to se už bohužel nestane.
Kapis
*new*
20.12.2011 20:03:50 ( 54260 )
Kurwa v tv, rádiu, na náměstí všude Havel, Havel, pyčo Havéééél, doufám, že budou dávat pohádky na vánoce, už mě to jebe
Kapis
*new*
20.12.2011 20:03:01 ( 54259 )
Dobře, střízlivě napsaný článek
http://www.literarky.cz/tereza-spencerova/7333-havel-jak-ho-nyni-vichni-vzyvaji-zemel-u-davno
http://www.literarky.cz/tereza-spencerova/7333-havel-jak-ho-nyni-vichni-vzyvaji-zemel-u-davno
gappak
*new*
20.12.2011 12:29:24 ( 54229 )
Vedení NATO schválilo operaci v libyjské poušti s cílem "hledat poklady Muammara Kaddáfího". Průzkumná letadla vybavená detektory kovů létají na několika místech v západní a centrální Libyi nad pouští v nízkých výškách.
kadak
*new*
20.12.2011 11:43:32 ( 54226 )
Upozornění k diskusi o třídenním státním smutku:
Diskuse k článku
Aktuálně.cz má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V opačném případě se vystavujete riziku, že příspěvek administrátor skryje z diskuse na Aktuálně.cz a bude viditelný jen pro vás a vaše přátele na Facebooku. Při opakovaném porušení kodexu může administrátor zablokovat zobrazování vašich příspěvků v diskusích na Aktuálně.cz ostatním uživatelům.
Přejeme Vám zajímavou a inspirativní výměnu názorů. Redakce Aktuálně.cz (blogy@aktualne.cz)
Čeho se kurvafix bojí! Že by někdo nepsal o Vaškovi jen samá pozitiva?
Diskuse k článku
Aktuálně.cz má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V opačném případě se vystavujete riziku, že příspěvek administrátor skryje z diskuse na Aktuálně.cz a bude viditelný jen pro vás a vaše přátele na Facebooku. Při opakovaném porušení kodexu může administrátor zablokovat zobrazování vašich příspěvků v diskusích na Aktuálně.cz ostatním uživatelům.
Přejeme Vám zajímavou a inspirativní výměnu názorů. Redakce Aktuálně.cz (blogy@aktualne.cz)
Čeho se kurvafix bojí! Že by někdo nepsal o Vaškovi jen samá pozitiva?
KunA
*new*
19.12.2011 21:24:34 ( 54204 )
to neni mozne, tomu neverim, dyt to prece v nejspravedlnejsi zemi plne tolerantnich a svobodnych zemi nejde:
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=725956#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-1
je mi s toho zleho sveta smutno, i s pana prezidenta
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=725956#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-1
je mi s toho zleho sveta smutno, i s pana prezidenta
kadak
*new*
19.12.2011 18:32:44 ( 54201 )
Šak se moc neraduj, již brzo vyjde článek na téma - Zásadní rozpory udržitelného rozvoje a tržního mechanismu, principu volného (nikoli svobodného) trhu.
To zas ten balvan vyvalíš,...
To zas ten balvan vyvalíš,...
deus
*new*
19.12.2011 17:36:22 ( 54198 )
Objednávám žulovej kvádr z Mrákotína aby bylo možno na věky věků zaznamenat vzácný výskyt názorové shody s kadakem...;-)
kadak
*new*
19.12.2011 16:10:02 ( 54194 )
Každý kult osobnosti je k smíchu. Možná to někoho překvapí, ale rozhodně si nemyslím, že předávat moc z otce na syna je v pořádku. I když nevěřím všemu co se o KLDR píše, tohle je totálně napiču.
A to truchlení? Možná, že jsou ti lidi fakt tak zblblí, že to ani nepředstírají. Je to fakt mazec.
A to truchlení? Možná, že jsou ti lidi fakt tak zblblí, že to ani nepředstírají. Je to fakt mazec.
mrak
*new*
19.12.2011 15:58:43 ( 54191 )
2kutac: to truchleni ze severni koree, tak to je fakt mazec teda!
Bohuzel jsem se pres veskere snahy truchlicich musel chvilama smat, zrejme za to muze rozdilnost kulturnich tradic nasich zemi...
Bohuzel jsem se pres veskere snahy truchlicich musel chvilama smat, zrejme za to muze rozdilnost kulturnich tradic nasich zemi...
deus
*new*
19.12.2011 15:01:25 ( 54187 )
Prý přijde i Karel Kryl a zahraje na kytaru.
kadak
*new*
19.12.2011 14:58:15 ( 54185 )
Tak a jsem úplně posraný!
http://www.novinky.cz/domaci/253979-na-pohreb-vaclava-havla-prijedou-hlavy-statu-zrejme-i-obama.html
Na šaškův pohřeb přijede zřejmě i maxišašek.
http://www.novinky.cz/domaci/253979-na-pohreb-vaclava-havla-prijedou-hlavy-statu-zrejme-i-obama.html
Na šaškův pohřeb přijede zřejmě i maxišašek.
kadak
*new*
19.12.2011 13:20:31 ( 54180 )
Z diskuse na Zvědavcovi:
Havel a tragikomická divadelná inscenácia "Zamatový november"
jan26 195.?.?.?
Meno Havel sme u nás v rodine po prvý krát počuli niekedy na jeseň 1988. Otec poznal starého disidenta, vyslúžilca Bielej légie, komunistických lágrov a uránových baní, ktorý, s podlomeným zdravím dožíval v chalupe na Slovensku (inak Moravák). Ten mal výborné informácie s prvej ruky, v jeho chalupe sa konali rôzne pracovné porady disidentov. Na jeseň 88, cestou do práce, otec doniesol starému pánovi mlieko a pečivo, tak ako zvyčajne. Starý pán ho vítal vo dverách s novinkou. "Honzo, budeš se divit, budou se díť věci. Chystá se převrat..." Otec si v prvej chvíli myslel, že starému pánovi doslúžil zdravý rozum. No ďalšie informácie situáciu objasnili. Vtedy sme prvý krát počuli meno Havel - a to rovno v súvislosti s funkciou prezidenta. Všetko bolo do podrobností naplánované, s plným vedomím určitých kruhov ŠTB a KSČ/KSS. Starý pán - Jozef K., vedel i približný termín puču - malo to byť buď 21.8.,17.?, alebo tesne pred Vianocami. Viacerí komunistickí pohlavári puč vyložene potrebovali - tieklo im do topánok, začali vystupovať na verejnosť ich lumpárne - napr. budúci pán prezident SR, Rudolf Sch..., ktorého osoba figurovala vo veľkom podvode s plechmi vo Východoslov. želez., by pri inom vývoji udalostí asi cupital do basy. Majetkový prevrat vyhovoval určitej časti straníckych pohlavárov, ktorí takto mohli legalizovať nakradnuté peniaze a ulúpiť obrovské štátne (predtým národné) majetky. Západ si medlil ruky a pomáhal...
Jozef K. komunistov neznášal, mal na to dobré osobné dôvody. No zároveň si uvedomoval, že tento vývoj bude zlý a mal oprávnené obavy. Dnes už nežije, no jeho predpovede sa splnili s nostradámovskou presnosťou. A meno Havel, sa zapísalo do dejín našich národou ČIERNYMI písmenami.
Havel a tragikomická divadelná inscenácia "Zamatový november"
jan26 195.?.?.?
Meno Havel sme u nás v rodine po prvý krát počuli niekedy na jeseň 1988. Otec poznal starého disidenta, vyslúžilca Bielej légie, komunistických lágrov a uránových baní, ktorý, s podlomeným zdravím dožíval v chalupe na Slovensku (inak Moravák). Ten mal výborné informácie s prvej ruky, v jeho chalupe sa konali rôzne pracovné porady disidentov. Na jeseň 88, cestou do práce, otec doniesol starému pánovi mlieko a pečivo, tak ako zvyčajne. Starý pán ho vítal vo dverách s novinkou. "Honzo, budeš se divit, budou se díť věci. Chystá se převrat..." Otec si v prvej chvíli myslel, že starému pánovi doslúžil zdravý rozum. No ďalšie informácie situáciu objasnili. Vtedy sme prvý krát počuli meno Havel - a to rovno v súvislosti s funkciou prezidenta. Všetko bolo do podrobností naplánované, s plným vedomím určitých kruhov ŠTB a KSČ/KSS. Starý pán - Jozef K., vedel i približný termín puču - malo to byť buď 21.8.,17.?, alebo tesne pred Vianocami. Viacerí komunistickí pohlavári puč vyložene potrebovali - tieklo im do topánok, začali vystupovať na verejnosť ich lumpárne - napr. budúci pán prezident SR, Rudolf Sch..., ktorého osoba figurovala vo veľkom podvode s plechmi vo Východoslov. želez., by pri inom vývoji udalostí asi cupital do basy. Majetkový prevrat vyhovoval určitej časti straníckych pohlavárov, ktorí takto mohli legalizovať nakradnuté peniaze a ulúpiť obrovské štátne (predtým národné) majetky. Západ si medlil ruky a pomáhal...
Jozef K. komunistov neznášal, mal na to dobré osobné dôvody. No zároveň si uvedomoval, že tento vývoj bude zlý a mal oprávnené obavy. Dnes už nežije, no jeho predpovede sa splnili s nostradámovskou presnosťou. A meno Havel, sa zapísalo do dejín našich národou ČIERNYMI písmenami.
Sisa
*new*
19.12.2011 13:14:33 ( 54179 )
ťuk, břink, utáhnout, dotáhnout, opraveno. ahref ukončujeme /a
kadak
*new*
19.12.2011 12:59:32 ( 54175 )
Škoda, že jeden humanista právě zemřel, určitě by tu intervenci podpořil.
gappak
*new*
19.12.2011 12:47:54 ( 54174 )
A do pici...Myslim ze jim to NATO rozmluvi.
Africké země chtějí přenést některá aktiva do rublů.
Africké země chtějí přenést některá aktiva do rublů.
kutac
*new*
19.12.2011 12:25:17 ( 54172 )
a jelikoz to tu ma mrak rozbity tak ani hyperlink neopravim ;)
kutac
*new*
19.12.2011 13:12:03 ( 54171 )
Jedine, prave, nefalsovane, spontanni a autenticke, truchleni za vudcem.
PS. myslim ze smrt by se nemela prat nikomu. Vlastne krome bezmozku kteri spechaji do hrobu sami na silnicich. Tem by se mela cesta uvolnit.
amen.
PS. myslim ze smrt by se nemela prat nikomu. Vlastne krome bezmozku kteri spechaji do hrobu sami na silnicich. Tem by se mela cesta uvolnit.
amen.
kadak
*new*
19.12.2011 10:51:03 ( 54163 )
deus:
Otevřel jsem konzervu s Lanšmítem od Hamé a místo masa, zdá se uvnitř býti jakási "Pravda a láska..."
gappak:
Já se stydím, jen když něco provedu...
Otevřel jsem konzervu s Lanšmítem od Hamé a místo masa, zdá se uvnitř býti jakási "Pravda a láska..."
gappak:
Já se stydím, jen když něco provedu...
gappak
*new*
19.12.2011 10:34:40 ( 54162 )
Že se nestydíte.
racek
*new*
19.12.2011 10:33:57 ( 54161 )
Ještě že lidi, které jsem v posledním měsíci nasral z důvodu kritiky V. Havla, tyto informace dostali ještě před jeho úmrtím. Nebylo by to totiž fér!
deus
*new*
19.12.2011 10:27:26 ( 54158 )
Výstižný komentář:
"Takové titulky a oslavné články za hranou vkusu. Takové nekritické podkuřování jsem od novinářů naposledy viděl po úmrtí Brežněva. S takové novinářskě prostituce je mi špatně."
"Takové titulky a oslavné články za hranou vkusu. Takové nekritické podkuřování jsem od novinářů naposledy viděl po úmrtí Brežněva. S takové novinářskě prostituce je mi špatně."
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |