kadak
*new*
11.07.2013 11:55:10 ( 69618 )
...jo a když se nám to děje na fotbale, tak jsme jen banda chuligánů. Ale to s tou babou je celkem maras.
EDIT:
Já vůbec nemůžu souhlasit s njakými "protiromskými" démonstracemi. Lidi se pohybujou v mantinelech, jaké jim společnost určí. Cikáni dnes mají mantinely postavené velmi navolno. Já jsem přesvědčen, že je to doslova naschvál.
Když si člověk přečte něco málo o tom, jak funguje lidský mozek a v návaznosti na tom celá společnost spousta společenských jevů se stává zřejmější a "srozumitelnější" (samozřejmě mluvím o Koukolíkovi...) Například k zažehnání vnitřní státní krize výborně funguje válka. Občané se semnknou a společně nenávidí vnějšího nepřítele.
Někdy je jednodušší společenské problémy a nasranost lidí "uzemnit" něčím jiným. A proto se aplikuje tahle oficiální pozitivní diskriminace, přitom jde jen o to, aby se nasranost lidí nasměrovat tam, kde to těm na koho by měli být opravdu nasraní vůbec neublíží.
I když s démonstracemi vůbec nesouhlasím, neznamená to, že se Policie může chovat jako banda pouličních mlátičů. Na tom videu je nejhorší, jak dopadl ten borec, co šel zvednout tu holku. Nikomu nic neudělal, dostal přes hubu a ještě ho ve třech skolili na zem a později určitě odvedli na celu. Za výtržnictví dostane následně pokutu. Že to bude v litrech je jasne.