Diskuze o politice
kadak
   *new*
19.09.2014 12:21:43    ( 84203 )
Jestli se těm kurvám podaří Evropu zatáhnout do nesmyslné války s Ruskem, jediný, komu to může zase a opět výrazně pomoci bude ten zkurvysyn Spojený Stát Americký (SSA) a samozřejmě vojenskoprůmyslový komplex a bankovní domy, za tím vším stojící a celou dobu to v klidu připravující...

Mimochodem, zítra budou zase dny té zkurvené nejsofistikovanější teroristické a fašistické organizace NATO. Kurva, už zase vidím, jak tatínek ukazuje svému šestiletému synkovi letadýlko, které ještě před několika dny shazovalo na prakticky stejné dítě o několik tisíc kilometrů dál třaskavé pumy!

Kurva, zavřít ty kurvy, zavřít je málo! Stává se ze mě ten nejmilitantnější pacifista, co svět viděl!!! Mám nerva!!!
gappak
   *new*
19.09.2014 07:30:51    ( 84192 )
Prostě šokovat...Mediální K.....

Rusko by mohlo do dvou dnů obsadit i Rigu, Bukurešť a Varšavu, prohlásil údajně Putin
deus
   *new*
18.09.2014 16:21:18    ( 84181 )
deus
   *new*
18.09.2014 16:04:45    ( 84180 )
"Ministerstvo zemědělství chce definitivně vyřešit spory o tom, co je možné a co už nelze považovat za českou potravinu. Plánuje připravit vyhlášku, která by jasně stanovovala definici tuzemského produktu. Věří, že se tak podaří zvýšit spotřebu českého jídla."
...
Agrární resort však chystá podpořit spotřebu tuzemských potravin i skrze navýšení marketingových výdajů. Na předvánoční období plánuje rozsáhlou reklamní kampaň v hodnotě 50 až 60 milionů korun, do které by se měly zapojit i obchodní řetězce. Využije přitom prostředky z 200 milionů vyčleněných pro letošek na propagaci značky Klasa. Ty se kvůli průtahům v tendru na propagaci značky nepodařilo spotřebovat.

GRRRRRRR!!!
deus
   *new*
16.09.2014 12:19:32    ( 84124 )
?Udělal jsem chybu. Už dva roky se s tím snažím vypořádat a nějak mi to nejde. Nedovedu si to vysvětlit. Ani předtím, ani potom se mi nic takového nestalo. Částečné vysvětlení mi podalo to, že jsem se ocitl ve vojenské nemocnici. Stále nad tím ale přemýšlím. Je mi to líto a chtěl bych znovu využít příležitosti a omluvit se poškozené i její rodině.,? uvedl u soudu Janoušek.

:-D Mně zas částečné vysvětlení podalo to, že byl nalitej a vyšňupanej...
gappak
   *new*
16.09.2014 10:16:51    ( 84122 )
kadak
   *new*
15.09.2014 21:12:07    ( 84114 )
kadak
   *new*
15.09.2014 13:49:18    ( 84106 )
deus:
Vypadlo ti tam to BBC - je to demonsrtace proti subjektivnímu informování - BBC, kteří jsou "anti indy"...

Jinými slovy, BBC je proti nezávislosti Skotska a v tomto duchu lživě informuje a Skotové proti tomu protestují...

Kurva, jen ať se odtrhnou!
deus
   *new*
15.09.2014 13:03:21    ( 84103 )
Kdyby měl někdo podobně jako já problém hned napoprvé pochopit oč jde:

"anti-indy rally" = "demonstrace proti nezávislosti" (Skotska)

Já na to čučel jak ....než mi to docvaklo.

kadak
   *new*
15.09.2014 12:51:48    ( 84100 )
kadak
   *new*
15.09.2014 10:29:43    ( 84080 )
Buheheh, všude stejné:

http://www.blisty.cz/art/74709.html
gappak
   *new*
12.09.2014 15:25:57    ( 84064 )
Ukrajinské dobrovolníky přistihli s nacistickými symboly na výstroji

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/347527-ukrajinske-dobrovolniky-pristihli-s-nacistickymi-symboly-na-vystroji.html

prééé dobrovolniký....
zdenno
   *new*
11.09.2014 21:47:55    ( 84047 )
"Co brání českým politikům, aby vytvořili lobbistickou síť menších evropských zemí, která bude v Evropské unii prosazovat své ekonomické, kulturní, politické i vojenské zájmy a bude ve všech těchto oblastech intenzivně spolupracovat?" Co brání? Co asi. Např. to, že základní životní strategie menších zemí je a) přisát se výhodně na lokální mocnost (Německo) b) výhodně kolaborovat s velmocí (USA) c) chránit zájmy místní mafie (oligarchů, kmotrů, lobbistů, místních bossů atd., jak se jim všem říká). To je v kostce smysl samostatnosti, územní svrchovanosti a nacionalismu malých států na jih a východ od Ráje.

http://blisty.cz/art/74662.html
deus
   *new*
11.09.2014 13:14:48    ( 84040 )
gappak
   *new*
11.09.2014 10:58:17    ( 84034 )
všude stejná verbež....

Referendum o hazardu ve Znojmě společně s volbami nebude

http://znojemsky.denik.cz/zpravy_region/referendum-o-hazardu-ve-znojme-spolecne-s-volbami-nebude-20140910.html
gappak
   *new*
11.09.2014 10:47:21    ( 84032 )
kadak
   *new*
11.09.2014 10:45:37    ( 84031 )
Tak to je jasné o co jde, ani není třeba klikat. K volbám by mohli dojít i nějací lidé a to referendum by mohlo i platit!

Nasrat
kadak
   *new*
11.09.2014 10:45:21    ( 84030 )
gappak
   *new*
11.09.2014 07:18:51    ( 84021 )
kadak
   *new*
10.09.2014 11:49:15    ( 83999 )
Myslím, že by se právě v tom dal najít "zlý rasistycky umisl"...

Respektive v tom KAŽDý ten rasistický úmysl MUSÍ najít. Jde "jen" o to prokázat, že je to natolik zřejmé...

Ale asi máš pravdu, zviditelňovat je nemusím. Ještě aby ubírali více protestních hlasů, které by jinak končily - velmi správně - u KSČM. Neb s tímto záměrem primárně vznikají tyto pseudostrany.
deus
   *new*
10.09.2014 10:24:06    ( 83991 )
Ad závěr: Proč? Chceš jim pomoct k lepšímu výsledku, tím trestním oznámením? Ti šmejdi potřebují být vidět, protože to je základ úspěchu v politice.
A na čem bys to trestní oznámení postavil? To "Ostrava nemusí být černá" je prý narážka na Nohavicovu píseň a na tom druhém mají napsáno "KonečnĚ řešení". Takže laciná provokace a přitom podchycená tak aby jim nikdo nic...
kadak
   *new*
10.09.2014 10:17:27    ( 83990 )
Pokud pojedu do OL, budu volit samozřejmě "komunisty". Jsou to jediná, alespoň trošku "levicová" alternativa ke všem ostatním pravicovým stranám, které u nás v ochuzeném spektru jsou (ochuzeném o opravdovou levici, která by měla v programu systémové změny). I když dobře vím, jak se to se současnými komunisty u nás má, na komunální úrovni se projevují velmi "levicově" a velmi dobře a můžu otevřeně říci, že bych v naprosté většině případů hlasoval jako "oni".

Bohužel chyba, nefunkčnost voleb, jak vidno je chyba systémová, typická chyba tržního prostředí, takže jak říká anarchistické přísloví:

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali!"

Ne, volby nic změnit nemůžou, už z principu věci. Volby jsou totiž jen "marketingovým soubojem" PR agentur, jako všechno ostatní v této společnosti. Samozřejmě, někdo "prodává" produkt s hezčím obalem (TOP TOPIC s "ušlechtilým degenerátem" na etiketě), jiný prodává produkt v obalu horším, soustavně mediálně trhaném a mačkaném (KSČM), ale pořád je to jen "marketingová soutěž". A dokonce se o tom tak mluví v médiích! "Jak to, že kampaň těch a těch byla taková a taková a přinesla takové a takové výsledky? V takových rozhovorech se nikdo nebaví o tom, co dané strany prosazují, ale jak se "prezentovaly". Tím se vlastně zcela popírá význam slova demokracie, když se otevřeně hovoří o tom, že nevyhrál "program", ale "kampaň". To znamená, že vyhrála lež, představa, pocit a emoce. Nikoli pravda, fakt a racionalita. A dobře víme, že milovat se dá jakýkoli fašista, třeba i Hittler, Obama nebo Havel, když se do toho pustí dobrá "kampaň".

A na závěr:
Na ty "toryje" asi podám trestní oznámení! Pomůže mi někdo s formální stránkou věci?
kapis
   *new*
10.09.2014 08:10:41    ( 83987 )
Martin Štěpánek!!! Má nejvíc billboardů a ví jak na to!! Navíc vařil polívku v armádě spásy!!
deus
   *new*
09.09.2014 23:27:15    ( 83979 )
Blíží se nám volby a tak je na místě podívat se zmrdům na zoubek. Už jsem tu jednou psal jednoduchý návod pro voliče s trvalým bydlištěm v Ostravě - tady je jednoduchý seznam lidí, kteří by pro mě osobně (pokud by se mě to týkalo, jakože netýká) byli nevolitelní.

"Posvítil" jsem si na jednoho z lídrů tzv. "nových" stran se starými zmrdy v čele (hnutí Ostravské fórum s arcizmrdem Kajnarem, ex-primátorem za ČSSD, a prapodivný spolek s ještě divnějším názvem "Toryové"). K mému nemilému překvapení nemá "hnutí Ostravské fórum" měsíc před volbami na oficiálních stránkách vůbec nic, takže není co rozcupovat a čemu se vysmát. Nicméně - zmrd Kajnar mě v poslední době šokoval dvakrát - poprvé svým prohlášením že "kdyby bylo na něm, peníze na novou budovu Moravskoslezské vědecké knihovny by nedal, protože knihovna je v dnešní době zbytečná" a na straně druhé svým hlasem "pro" stomegovou sanaci soukromého majitele FC Baník. Čurák.

Druhá "strana" která mě zaujala jsou ti "Toryové". Když se začaly objevovat jejich billboardy, myslel jsem si že jde o vícestupňovou reklamu na nějakou divadelní hru nebo muzikál a tak jsem tomu nevěnoval příliš velkou pozornost. Pak mě ale praštily do očí nápisy "Ostrava nemusí být černá" střídající se s "Konečně řešení", který jsem v rychlosti z tramvaje četl jako "Konečné řešení". Říkal jsem si - ha, nějaká odnož extrémně pravicových dělníků toužících po sociální spravedlnosti, ale ono ne. Dokonce mají ty svině v podtitulu "Strana svobodných a aktivních občanů". Mimochodem - na prvním odkazu tohohle příspěvku je vidět jak hlasoval ten vůdce nové konzervativní strany zaštitující se volným trhem a minimem regulací. Svině. Hmm, ani mě to moc nepřekvapilo, nejdůležitější je být vidět a už je jedno v jaké souvislosti (viz. poslední politická kariéra soudruha Ransdorfa, který si v Bruseli mlaská bez ohledu na ty kolosální průsery kterými se dostal do hledáčku médií).

Už si tu fakt připadám jak v Kocourkově, v podstatě neustále nevycházím z údivu. Tu mě překvapí novopečený předseda pokoušející se osedlat zdechlou herku jménem ODS Fiala se svým "napravo od ODS už nesmí být nikdo" (he he, dokonce jsem zaznamenal případy kdy i KSČM bylo svými postoji napravo od ODS:-D), teď tady zas zkrachovalí socani (bývalý čéésesďák Kajnar a bývalý odéésák Madej) zkouší vyvolat dojem že jim jde o jiná než svá korýtka a dnes mě neskonale pobaví olomoucká naplavenina na pražské náplavce Hudeček, zmrd par excellance, který nemá ty své dva pistaciové oříšky (to co má v trenkách namístou koulí) ani na to aby ve výčtu moravských měst, která nestojí za psí štěk, zmínil svou mateřskou Olomouc, ačkoli na Krnov si vzpomněl. Vypič. (PS: Tipuju že ten jeho proslov knížeti ještě nedocvaknul a Kalousek se po něm musel zlít jak mužik:-))

Mimochodem - můj bývalý šéf je na kandidátce těch "Toryů". Dvacet minut před odchodem z práce jsme se spolu bavili, aniž bych já kdy dal najevo své politické sympatie - v podstatě jsem ho jen poslouchal a stručnými otázkami se snažil zjistit o co mu vlastně jde. Nakonec když jsem zvedl bágl abych si ho nasadil na hřbet jsem zahlédl že si všimnul toho malého odznáčku co mám na popruhu a s pobavením (jež jsem nedal na sobě znát) pozoroval jak zmlknul.

Bohužel mám z (nejen) místní komunální politiky dojem že ideje jsou sice měsíc před volbami "komunikovány", ale o nic jiného než o koryta tady vůbec nejde.

Nakonec ještě odkaz na dnešní výborný rozhovor s "lídrem" Toryů na idnes. Letošní podzim se ponese v duchu sčítání blbců, budem to mít zase o chlup jednodušší:-)
kadak
   *new*
09.09.2014 20:00:35    ( 83978 )
Výborně, konečně se tu hovoří o zavírání, což je pro mne jasný signál postoupit opět o stupínek dál a veřejně otevřít otázku tělesných trestů, případně poprav.
kapis
   *new*
09.09.2014 13:41:04    ( 83967 )
Praha, Praha a jen Praha, asi ví, že mimo Prahu podpora 0, taxe snaží aspoň v té Praze ještě urvat co nejvíc hlasů. Já bych všechny tři na tom obráku zavřel a bylo by :)
deus
   *new*
09.09.2014 13:30:03    ( 83966 )
Náplava z Olomouce měla blbý kecy na náplavce...příznačné:-D (náplava = [Zmrd|Blb|Hud]eček)
kapis
   *new*
09.09.2014 13:26:38    ( 83965 )
zdenno
   *new*
08.09.2014 14:25:25    ( 83939 )
kad: neměl to byt "byvaly znamy"? :-D
kapis
   *new*
08.09.2014 14:06:43    ( 83938 )
November 2024
PoUtStCtPaSoNe