deus
*new*
07.10.2014 09:25:55 ( 84548 )
D-FENS>
Z čeho mají velké strany velké bobkyVelké strany mají bobky z toho, že si budete hrát s tužkou a křížkovat kandidáty. Celé koaliční a předvolební dohody budou na draka, když se ovce proberou na minutu z amnézie a budou o své vlastní vůli a trapně křížkovat lidi, kteří se jim líbí. ČSSD vylepila billboardy, kterými nabádá voliče k tomu, aby volili celou kandidátku a tím defacto validovali stranické handrkování a vlivové hry o pořadí na kandidátce. TOP09 zase zveřejnila následující návod, vyznačující se tradičně konzervativním familiérním tónem a s ohledem na předpokládanou inteligenci voličů sděluje pomocí obrázků, že (viz. obrázek)
Proto nezbývá, než abyste to udělali. Volte si pro mně za mně koho chcete, ale s křížkama. Já s oblibou používám ten klíč, že exkluduji všechny kandidáty, které zaměstnává město nebo stát. Stejně si myslím, že s touto možnost brzy "zatočí", protože to normální člověk přece nemá zapotřebí, zvyšuje to spotřebu papíru a zatěžuje úředníky. Komunální volby se vyznačují hodně uvolněným režimem, kdy je možné křížkovat napříč stranami a v kombinaci jednotlivce a strany, a to jim drives nuts. Je třeba mít neustále na paměti, kolik je celkový počet zastupitelů (v ČB 45), přičemž hranice systému prozradí např.
tento simulátor.