pyčo ty hovninky.cz tomu říkám hlásná trouba, kterou si navíc otevře skoro každý. Škoda, že většina lidi neprohlédne už ten headline, který bere jako axiom právo jedné armády světa "dělat pořádek" kde to vyžaduje ochrana demokracie (se to zrovna hodí jejich geopolitickým zájmům.)
Ostatně o jejich nezpochybnitelném právu si článek nedovolí ani náznakem pochybovat.
Kazdopadne pokud odepises pausalem 50, nebo ted 60% obratu tak ti nemuze vyjit takova castka....
Takze v pripade ze by ti ta finalni dan vysla nad tech 24840kc tak bys neco platil...
(pokud se teda nepletu)
viz zde.
http://www.mesec.cz/kalkulacky/danova-kalkulacka/podnikatele-osvc/
No právě jsem donatíral trám lakem a mám chvilku, než uschne abych mohl aplikovat druhou vrstvu.
Rád bych řekl, že vůbec netuším, kam tím míříš, tou Dělnickou Stranou. Bohužel vím. Demagogické srovnávání "Komunismu" a "Fašismu" je ryze účelová věc a je zřejmé, že to skvěle funguje. Fašismus je ze své podstaty nejagresivnější formou kapitalismu. Když si zkusíš vzpomenout na pana Hitlera a na jeho vzestup nabízí se otázka, která se v žádném dokumentárním filmu neobjevuje: Kde na to všechno Ády vzal? Kde vzal na luxusní Dailmler, kde vzal na Letadlo, které ho a jeho kluky vozilo z meetingu na meeting? Kde vzal peníze na propagaci? Já ti to povím. Od průmyslníků. Proč ho nechala celá západní Evropa rozdělit si se SSSR Polsko a okleštit nás? Proč nechali Německem pohltit Rakousko? Protože Hitler pořád dokola deklaroval, že potřebuje pro Němce prostor, který se rozkládá na východě, tedy SSSR. To se všem západním mocnostem náramně hodilo, rozbít SSSR. Ale to je historie a je celkem dobře popsaná ve spoustě knih? A dnes? Fašismus se objevuje tam kde je třeba prosadit kapitalistické zájmy a kde to již nejde televizí například tak jako u nás. Třeba v Izraeli, Afghánistánu a jiných zajímavých destinacích. Dokonce i ten rasistický prvek se objevuje. Arabi plesniví! Na fašismus má prostě patent kapitalismus, to je fakt. Proto, zejména a hlavně proto se dnes a denně v médiích podbízí myšlenky o jakési příbuznosti Fašismu a Komunismu. A ta dělnická strana? Ta nikomu (z mocných) reálně vlastně nevadí. Jen se na tom případě mediálně prezentuje jakýsi postoj. Realita se tím krásně maskuje, pozornost o opravdových problémů odvádí. Co ti chudáci prosazují? A kdo to ví? Že si nějaký blbec pod košilí vykéruje hákáč? Třeba na penis. Vůbec bych je nezakazoval. Naopak, nechal bych je mluvit v TV. Oni by se zesměšnili sami. Ti praví fašisti jsou někde jinde. Mají různé barvy kůže a národnosti. Stavějí si domy z krve a masa jiných, a to doslova. A hned tak někdo je nezakáže.
A teď honem pro kameny. Nebudu se bránit, jdu pomalu natírat druhou vrstvu,?
Ani nevím, co tím chceš říci,... není to Dělnická strana, kterou volí cca 1/6-1/5 voličů. Stabilně.
EDIT:
Nemám čas, takže na další podněty nereaguji.
Zdar zítra, pacholci,...
Proti rozhodnutí o rozpuštění podala však 15. března stížnost k Ústavnímu soudu České republiky. Stížnost má odkladný účinek, což znamená, že strana nemůže být rozpuštěna do jeho rozhodnutí.
Jinak máš pravdu, měl bych být více tolerantní i ke straně, kterou volí 1/6 voličů. Jen by mě zajímalo, zda bys tohle obhajoval i v tom případě, kdyby to byla Dělnická strana.
Je to blázen, protože rudá ano a zelená ne,... což si napsal...
A o zákonech nemluvím, mluvím o slušném chování,...
To ses krásně vybarvil demokrate! To snad není možné. Když opomíjel regulérní parlamentní stranu, která má stabilně mezi 8-18% hlasů ten zaprodaný tajtrlík, tak mi to bylo jedno, protože od něj se nic jiného ani čekat nedalo. Ale že se takhle vyjádří někdo tady... Chápeš, že tím opovrhuješ asi šestinou voličů? Nikdo tě nenutí souhlasit s volebním programem té či oné strany, ale slušné chování je snad slušné chování,... Ty vole, vy demokrati, vy jste spravedlnost sama...
kutac:
Mám dojem, že je to opačně. Zřejmě si nepochopil Kapise,...
Willy:
Tvé svérázné názory jsem doposud považoval za svérázné. Nyní si ovšem vypálil výrok který bych klidně nazval politologickou atomovkou. Srovnávat nejpravicověji orientované Zelené v celé Evropě, možná na celém světě s Koministy! To se ti povedlo a já fakticky nemám slov. Takhle můžeš srovnat třeba Nečase s Paroubkem. Oba mají vlasy a možná i francky v kalhotech? Bože! A to jsem ateista?
Nebo jeste lepe slovy firmy Microsoft: My ted vime lepe nez vy, co vy chcete udelat.(Ja vim ze to oficialne nikdo z MS nerekl, ale kdo nekdy pracoval s MS office mi musi dat za pravdu)
amen
Do Španělského sálu Pražského Hradu byli na dnešní ceremoniál pozváni předsedové všech politických stran kromě jednoho. Je jím předseda strany Zelených Ondřej Liška. Pozvána nebyla ani šéfka Výboru pro evropské záležitosti Kateřina Jacques. Na dotaz redakce Respektu to potvrdil sám Ondřej Liška.
a velmi hodně fakt nevydělávám...
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |