Lou Heavy
*new*
03.06.2010 11:55:17 ( 38589 )
par vyroku ROKA...
?Pokud jde o debaty, tak v této zemi není nikdo, kdo se mně vyrovná.?
?Podívejte se na mě, jestli jsem přišel jako od táboráku, nebo jako člověk, jehož oblečení má nějakou hodnotu. To oblečení něco stojí ? boty, šaty, košile. (...) Rozhodně o mně se nedá říct, že bych chodil oblečený jak od táboráku. (...) Já vydělávám měsíčně 77 400 korun a nějaké drobné. (...) Já žiji se slečnou Kováčovou a ta má také peníze, a ve dvou se to lépe táhne. (...) Rozdíl mezi 930 a 190 tisíci je 740 tisíc korun. Dámy a pánové, nechci se vás dotknout ? kdo z vás to má??
?...pokud jde o debaty, tak v této zemi není nikdo, kdo se mně vyrovná. A to říkám bez nějaké zbytečné neskromnosti."
?Vám bych radil, abyste šli třeba do cukrárny, tam je vaše místo. Nebo tady máme nějaké cucy na klacku, tak jim je dejte, ať je klid.?
?Hlavně díky mně Praha vypadá, jak vypadá. Takový rozvoj tu nebyl od doby Karla IV.?
?Osmdesát procent médií je proti nám, ti Steigerwaldové a Mášové proti nám vedou válku, a jedna z prvních věcí, kterou přijmeme po volbách, bude nový tiskový zákon, který tyhle balkánské poměry změní,?
a perlicka
?On by nebyl vůbec žádný problém udělat o sedmdesát miliard korun nižší výdaje. Otázka je, proč bychom to dělali?
je to borec :-)