KunA
*new*
31.05.2010 10:40:44 ( 38426 )
Jeste k weekendovym akcim versus volby:
O weekendu ted bylo straslive action, ve stylu v patek najeb spojeny s cyklistickym vyletem a v sobotu kamoska zebrala auto a jezdili sme s akce na akci, kde kazdy rozebiral volby. Na jedne nejmenovane akci sem se chytal feeeest za hlavu a chlama jak je nekdo s nekoho posrany. Na jednom "alkopankovem", koncerte mezi kapelama vylezl typek, ze musi ohlasit radostnou zpravu. Strasne miluji (tim myslim ironicky), kdyz nekdo necemu nerozumi, ale necha se strhnout davovym silenstvim. No ten typek jakoze Paroubek odstupuje huraaa, a v tom take skupinky mladych studentu strednich skol ocividne jungkoool typci ala hip-hop se projevila: HURAAAAA, SUPEEERRR. Jak jsem se v teto sekci nekolikrat zminil-Paroubka mam nekde, ale pripada mi strasne smesne, jak se s toho stal trend, ze vsici nemaji radi Paroubka a levici voli jen duchodci ap., no chlama jak cyp. Toto, ale jeste nebylo vse, bo vrchol byl jak ta kapelka dohrala, a kolega co tam hraje na bici tak sme dali slovo a nakonec s neho vypadlo, ze volil ODS a ze on je zodpovedny bo nechce statni dluh, povalece atd. Pico moje nervy, "pravicovy punk". No tak sem pozadal zbylou osadku vozu jesi by sme nemohli prejed na dalsi action, bo se mi zacina robit spatne. To daveni, ale nebylo zpusobene obsahem alkoholu v krvi upozornuji. Zaverem sem byl rad, ze sem v ten den lil jen vino, bo jednako slozeni a pomer alkoholove skupiny v teto tekutine neni tak znacny, bo bych tam pico zas narobil ostudy, ala vypicovani polovicce zucastnenym. Ale jinak to byl feeest dobry weekend.
Ondra: agresivni, studeny a mastne lepkavy pot je zpusobeny nekolikadennim prelivani a predevsim tvrdeho alkoholu. Tod diagnoza. A co se tyce odstraneni techto nezadoucich ucinku doporucuji smes vitaminu s vysokym pomerovym slozeni mineralu, predevsim Mg. Tyto zminene pochutiny je nutno zapit cca 2litry zeleneho caje a myslim, ze bys mel mit jeste jednu noc jak ses zminoval a potom to uz bude dobre. Dvojtecku a zavorky psat nebudu.