kadak
*new*
29.03.2011 21:52:26 ( 46826 )
Re odepsaný Kutač:
Andreji, chtěl bych předeslat, že nic co tu píšu není myšleno v osobní rovině. Abych tedy poopravil, to s tou vyřízeností, dle mého velmi subjektivního názoru jsi vyřízený. Cílenou celospolečenskou propagandou z tebe udělali pouze posluchače, zeleninu. Nemáš totiž žádný zřejmý názor. Když napíšu o amorálnosti platů sportovců, napíšeš: ...radši nic... Podobně reaguješ pořád, takřka na vše co napíšu. Nejvíce se mi nelíbilo, když jsem zde vyjadřoval svou nevoli s VÁLKOU (poměrně pateticky, přiznávám, ale upřímně), tak si mi napsal: Tak se na to nedívej, ať ti nepraskne žilka. Víš co je to válka? To jsou rozstřílené děti, zmrzačení lidé, zapálené domy, rozbombardované ulice, mosty, zničená příroda, znečištěná voda. Sociální diskontinuita ve vzdělání a společnosti jako takové, zničení zdravotnictví. Škody, které už nikdy nikdo nenapraví! A ty mi s klidem napíšeš, že mám strčit hlavu do písku jako pštros? Že to mám vypnout, ať mi nepraskne žilka? Protože když to vypnu, tak ta válka přestane, že? Proto ti píšu, že si odepsaný. Třeba tě to nakopne. Třeba začneš přemýšlet o věcech kolem tebe. Třeba opravdu není všechno, tak jak ti říkají. Možná je spoustu věcí úplně jinak. A třeba tak, jak ti tvrdí, není opravdu vůbec NIC... Děsivá představa? Ale KURVA reálná!
Jakmile připustíš, že ti lhali v jediném případě, a zodpovíš si proč, začne se ti to rozkrývat a v každém dalším případě ti ten motiv, proč ti lžou dojde. Celá ta jejich celoplošná propaganda je najednou průhledná...
Vůbec nechci vypadat, že mám patent na rozum, až se nepletu. Pletu se a občas kurevsky. Jediné, co vím s naprostou jistotou je, že nám říkají, jen to co se jim hodí aby nás obalamutili. Dělají to prostřednictvím médií, kultury, sportu, reklamy... A za vším stojí "PR oddělení" nejbohatší, diskrétní super elity.