KunA
*new*
08.09.2011 08:37:37 ( 50947 )
Kad:
ad1: tak se odstehuj do hor, zaloz si squat, farmu atd.
ad2: ano Nestle: Orion, Zora atd..., skoro polovicka ceskeho potravinarenskeho prumyslu -fuck off. Ano mas pravdu to co jim a piju tak "vim co jim a piju", vybiram si firmy od kterych kupuju produkty. Veolia nevim, ze by neco delala spatneho, proto ji nebojkotuju a "ze zdraveho rozumu" to co sem si schopen odeprit si odepru, vodu asi tezko, za cca 5 let budu mit svou vlastni studnu, doufam. Osobne Te pozvu na sklenku vody, opet si pripadam jak na gymplu:).
ad3: tak zrovna takovi jak rikas blbecci vytvorili v minulosti SS, NSDAP, SA. Takze jsou to skryte hrozby, kere ty zatim nevnimas (skoda).
ad4:za mych casu se jeste chodilo na vojnu,ja sem si vybral to,ze na vojnu nepujdu.Nekdy pak osobne vysvetlim.Tim sem si udelal ciste konto,ze primo zbran na nikoho ve valce nenamirim.K volbam nechodim,co ste si zvolili ted mate,takze ja osobne dobrovolne bombardovani nepodporuju.Kecy ve stylu,platnis dane,pracuje atd si strc do... (opet co sem schopen to resim)
ad5:Co tim dokazes? prave o tom mluv v praci, tady s toho spise nekeri pravicovi volici maji max. prdel:). No ja s toho mam taky prdel a to nejsem volic.
Ale jsem rad, ze Ti takove nazory, kere tu prezentujes nejsou lhostejne a ze to asi myslis vazne. Skoda tech nasich spolecnych proflaklych hodin nad picovinama (ale dobryma picovinama:)) na kolejich. Mohli sme misto toho vest intelektualni rozhovory na tema Svet a co dal. V te dobe Ti to asi jeste pripadalo srandovni, ted vidim, ze jsi oddany bojovnik a spasitel.
Nic du podporovat kapital v CR a zvysovat HDP.