zdenno
*new*
04.02.2013 15:42:41 ( 63948 )
ondro, chápu tvé vidění světa, že za každým stromem je schovaný bubák a ve všem je nějaké spiknutí a/nebo podraz a to je z velké části opodstatněné a (nejen) naše média tyto vize ještě podporují tím, že o spoustě věcí neinformují, nebo informují tak, jak se jim to hodí..
nemyslím si ale, že to tak je vždy a všude a za všech okolností. proto nevím, na základě čeho soudíš, že ti auditoři měli nějaké zadání najít něco konkrétního.. v tomto případě by tě spíš mělo těšit, že to našli a snad to našli proto, protože tam ten průser doopravdy je - čemuž věřím vzhledem k tomu, jaké kolem toho (výkup tzv. zelené energie) v posledních letech byly tanečky.. a taky doufám, ale nevěřím, že si to někdo odskáče. aneb kdo nekáče HOP HOP HOP neni čech jak napsal celkem výstižně Pučma..
u nás bývají také audity. já nějaké ty audity z pohledu auditora dělám též. naše firma nikdy nikomu žádné zadání, jak má takový audit dopadnout nedala. po mě to také nikdy nikdo nechtěl a věř mi, že v některých případech v těch "skleníkáčích" lítají dost velké prachy..