kadak
*new*
04.10.2013 09:16:28 ( 73025 )
...vzpomínáte si, jak se někdy v červnu mluvilo o blýskání se na lepší časy? Že prý se už dostane i na ty zkurvysynské poslance! Konečně tu zavládne spravedlnost!
A já se ptám?! Co se vlastně změnilo? Padla vláda, nahradí ji jiná s premierem Babišem. Paráááda, konečně se naplní slova těch propagandistů, že budou komouši zase v čele. Teda komouši, omlouvám se. Ti co se ke komunistům nasrali, protože jejich maminka to po nich chtěla, protože měla vizi, že jinak se kariera dělat nedá. Jenže oni si to už za 24 let odpracovali.
Ale to jsem odbočil od rématu. Ptám se znovu! Co se změnilo? Ráth bez odsouzení stále sedí za mřížema. Jeho mateřská strana se od něj distancovala, což znamená, že se na něj "vysrali". Holt to byla těžká váha a mohl by ve vnitrostranických půtkach zatopit nejen Haškovi, ale i Sobotkovi. Takového hajzla raději dále od těla, i když je to "spolustranník".
Co dělají ti tři zkurvení bývalí posranci z ODS, kterým nemohu přijít na jména? Myslím, že se baví a nic bych za to nedal, kdybych se dozvěděl, že vyučují politologii a slizomrdologii na té super školičce dalšího hajzla pana mafiána Ička L. A premiér Pičas? Ten neváhá, rozvádí se a bere si sexuální dominu Naďovou za ženu. Má prý větší výdaje než výdělky. Tady zase něco smrdí,...
A jak je to dál? Celaskon hozený do sklenice šumí a šumí, až vyšumí. A jediný, kdo zatím bručí je Ráth, který sedí jen z toho důvodu, že by se venku mohl lépe bránit a dle mého názoru jej odchytili zejména proto, aby protlačili ty zasrané církevní prostituce. Tlučhuboř a další si v klidu valí koňa a domina Naďová už má svého pana bez poskvrny, bez škraloupu a bezúhony (taková přídavná jména se k Nečáskovi v médiích přilepovala, když musel vystřídat před volbami Topolánka, naháče/fakáče), kterého teď může oblečená v latexovém kompletu krásně pleskat důtkami po té jeho valašské dupě.
Lidi, kteří (zejména u nás v práci) mluvili o blýskání se na lepší časy dnes sborově říkají, 3-4:
"Já to věděl, že to vyšumííííííí!"
A já nemám chuť jim říkat, že jediný z našeho dvacetičlenného pracovního kolektivu, kdo otevřeně říkal už při vzniku celé kausy Pičas-Naďová, že se vůbec nikomu nic nestane a že "sedět" nikdo nebude, jsem byl (samozřejmě) jen já. Tehdy mě za to hubovali, dnes se tváří, že "to věděli" a navíc "moc dobře"...
Ach jo.