Motliba megazloděje a politické korouhvičky Kalouska! V džínách, teplácích či kmentu,hlavně, že jsem v parlamentu.Dřív platilo na lidičky,když jsem si hrál "Na barvičky"....Byl jsem modrý, byl jsem černý,žádné jsem však nebyl věrný.Šel jsem s oranžovou, s rudou,hlavně když mě volit budou.Už mě nikde nechtějí,neztratil jsem naději.S politikou nepřestanu,založil jsem NOVOU stranu.Přesvědčí Vás moje vize!"Vyvedu náš národ z krize."Bohatým dát, chudým brát,tak vypadá správný stát.Jasné jsou mé obzory...nechci chudé sponzory.Volby rozhoduji teď,zaplatím si předpověď.Lhal jsem, lžu, lhát budu zas,hlavně, že mi dáš svůj hlas."Lhát lidem se vyplácí!"...věří všichni TOPÁCI
Kalousek ukázal svou pravou tvář, je to pokrytec a lhář, řve - drž hubu, holenku a koukej platit složenku, dluh je sice moje vina, ale jinak - jaká psina - nikdo na mě nemůže, knížátko mi pomůže, sice pořád jenom chrápe a celkem taky těžko chápe a vadí to snad někomu? My potřebujem ikonu! Pak budeme úspěch mít a zas si bezstarostně žít, naflákáme další dluhy - platit budou nižší kruhy. To vzkazují TOPáci - my jsme šlechta, vy budete žebráci!!!
Kalousek ukázal svou pravou tvář, je to pokrytec a lhář, řve - drž hubu, holenku a koukej platit složenku, dluh je sice moje vina, ale jinak - jaká psina - nikdo na mě nemůže, knížátko mi pomůže, sice pořád jenom chrápe a celkem taky těžko chápe a vadí to snad někomu? My potřebujem ikonu! Pak budeme úspěch mít a zas si bezstarostně žít, naflákáme další dluhy - platit budou nižší kruhy. To vzkazují TOPáci - my jsme šlechta, vy budete žebráci!!!