kadak
*new*
27.02.2012 11:25:37 ( 55540 )
Rajek:
To víš že jo. Kdysi jsem občas prchával z domova na Rockotéku do S-klubu. Protože kdo nebyl v pátek v eSku, jakoby nebyl. Abych minimalizoval riziko přistižení rodiči, nosil jsem s sebou batoh a v něm pyžamo. Při návratu jsem se rychle na chodbě převlékl do pyžama a odemyky odemyky, už jsem stál za dveřmi v předsíni a v pyžamu, takže to muselo vypadat jako bych šel jen na WC (až na ty smradlavé a zahulené vlasy). No geniální, prostě.
V té době bylo poměrně "moderní" nosit batohy na dlouhých popruzích, že se ti blonckal bágl těsně pod dupou. Taky jsem to přímo neměl rád, jako skejťáky, kteří se všichni stejně hrbili a nikdy na prkně nejezdili, jenom kalili a hulili.
Jednou jsem po eSku stál na tramvajové refiži u pajdáku a nějaký "skejťák" machroval před babama co stály kolem a vykřikoval, že nesnáší takové ty kokoty, co chodí s těma batohama a vyzývavě na mě čuměl. To se nedalo vydržet, uznejte, byly tam ty baby. Tak jsem mu odpovděl, že nesnáším ty piče s kšiltovkama (tehdy jsem netušil, že za několik let budu ortodoxní kšiltovkář). A on na to: "Poď mi to říct sem, vole!" A já šel a řekl mu to znovu: "Nesnáším ty piče s kšiltovkama!" Prásk, a pěst se mi zbortila v pysk. Tma.
Když jsem se vzpamatoval a posadil, byl jsem na zastávce jen já a bolest hlavy. Tramvajka i se "skejťákem" a babama byla v dupě, tak jsem šel přes park domů. To byla moje nejhrdinštější bitka. Dalších jsem se už neúčastnil, raději jsem volil rychlý ústup. Občas jsem dokonce až zdrhal z potencálního dosahu, potenciálního útočníka. Následně jsem jej častoval vulgárními výrazy, ale pouze za předpokladu, že jsem si byl jist, že mu i nadále uteču. A kdysi mi to běhalo mi to docela dobře. Dnes už mi to jenom nadává.