KunA
*new*
28.02.2012 11:30:09 ( 55578 )
Dvojka Landa versus Kryl: kdysi sem videl nejaky dokument o Landovi, kde se ho ptali co on a Kryl. Strasne (jak to ma ten spiceny "vlastenec" nacek skurveny-kurva jak ja ho nesnasim) se tam zacal vykecavat o Krylovi jaky to byl borec atd. A on jak ma ten svuj nacko-fasounsky (pyczo nepiste mi tu zas-ze fasista vypada jinak, ze ridi svet atd.) rad orlen templi nebo coto, ze to je s navaznosti na vlastenectvi o kterem i mimochodem K.Kryl spival, vse samozrejme s jeho (Landa) podanim ala projev o hrdosti, sile atd. (jeste se mi chce furt zvracet, jak si vzpomenu na ten link od TOHO Zdenka). No a potom ho ta redaktorka vzala na krchov a s dotazem, jestli kdo tady lezi, ten cyp Landa odpovedel, NE to nevim, no a ona, no tady lezi Karel Kryl. Dalsi vety uz snad nemusim psat.
Deus: jesi sem to pochopil, bo obe zminene kapelky neposloucham, ale kdysi sem je par x slysel nekde v radiu a nevadi mi: ve VF uz nespiva puvodni zpevak? Fiala odesel do VF (nejen jako producent, ale jako zpevak)? Nebo tam jen na hostovani neco blebtnul, jak je to ted vsude popularni: VF feat PF?
...že by VF mohli klidně dělat M&Ž ryvajvl kdo komu mohl delat ryvajvl? Vapsana fixy? nebo Vypsane fixe mohli delat ....
Bo toho zpevaka z VF sem ted videl v jednom antikomunistickem filmu na CT. Sem si vsim, ze ted CT strasne nejak dela a posuti protikomunisticke porady-serialy-filmy. Ze by strach pred volbama?