2Willy> No ty mě překvapuješ - na které škole jsi prosímtě získal titul, že se na něco chystáš tak moc dopředu?;-) To byl jen vtip. Jinak jak už jsem psal - pokud není možné postavit tam stan, pak dva lidi můžou klidně spát v mém americkém voze vyrobeném v Německu a já se vyspím kdekoli. Takže počítám že to budeš ty a Mrak, pana Vývojáře jsem se zatím ještě neptal (já vím, není to tak jednoduché - kliknout jedenkrát v komunikátoru na "Týnovský Petr" a zeptat se ho, zvlášť když pracujeme v jedné firmě...inu, jsem hrozný, já to vím).
Co se týče netu, ten doma mám pořád, jen můj počítač je už měsíc ve stodole a na tomhle příšerném notebooku s tím svižným a uživatelsky přívětivým operačním systémem (TM) je opravdu radost cokoli dělat - toť můj důvod permanentní nepřítomnosti...
Co se týče netu, ten doma mám pořád, jen můj počítač je už měsíc ve stodole a na tomhle příšerném notebooku s tím svižným a uživatelsky přívětivým operačním systémem (TM) je opravdu radost cokoli dělat - toť můj důvod permanentní nepřítomnosti...