kadak
*new*
18.03.2011 11:08:13 ( 46463 )
Zd a kut:
Já neporovnávám Premier League s Dánskou SAS Ligaen. Jen říkám, že ti Kutačovi "šupáci" vedou v dánské lize o 19. bodů. Tihle ti šupáci postoupili bez větších problémů ze základní skupiny LM. V LM dokázali uhrát bezbrankovou remízu doma s Barcou a venku na Chelsea, když se Péťa Č. stihl jen ohlédnout na přímák, který bechnul do tyčky. Strašní šupáci, tahle Kodaň,...
Kut:
Nesmyslné platy všech hráčů "velkého" fotbalu (a to i v mých oblíbených týmech) jsem už několikrát kritizoval. Takže mi tahle skutečnost evidentně vadí. Ale to bys musel být pozorný a číst co píšu, když mě chceš kritizovat. Takhle ti musím dát poznámku za nepozornost.
Barcelona i Valencia vychovává hráče. Chelsea nikoho nevychovává, jen kupuje hráče za petrorubly. Tohle je ten důvod, proč nejen já nebudu mít rád nikdy Chelsea a budu jí přát aby vypadla, případně ani nikam nepostoupila, děvka jedna. Kdybys nebyl opět nepozorný, nemusel bych ti dát hned druhou poznámku za nepozornost...
Možná nejsi jen nepozorný, ale jsi pouze ignorant. Ale to už je na třídní důtku, takže být tebou Andreji, beru tu nepozornost... (usměvák, přirozeně)