wilda
*new*
26.03.2012 15:10:52 ( 56112 )
http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/banik-o-zazrak-se-pokusi-latal-20120326.htmledit: Co dodat k zápasu na Slovácku? Snad jen, že jsme si zápas prohráli sami. Nedat gól z 9 střel na bránu a devíti rohů si ani nic jiného nezaslouží. Měl jsem obavy jak se vypořádáme z absencí Venci, ale paradoxně útok nám fungoval (až na zakončení) za všeho nejlépe.
Co jsem ale nemohl rozdýchat byla hra Greguše. Tenhle nekop, že je v hledáčku italských týmů? Vždyť nemá techniku, fotbalové myšlení ani bojovnost a důraz. Vrchol všeho jeho zmaru byl aut v závěru, který hodil přímo neobsazenému soupeři. Tuším, že i gól slovácka padl po jeho zbytečné ztrátě míče. A Malura na to vše jen rezignovaně hleděl, proč tam proboha nedal Marka? Zaslechl jsem zvěsti, že odmítl podepsat novou smlouvu a to je prý důvod toho proč seděl. Buď je to pravda nebo je Malura opravdu tak špatný trenér a nevidí, co se na hřišti děje a jen rezignovaně hledí. Nemáte někdo o tomto víc informací? Hra se mi pod Malurou celkem zamlouvá, ale chybí mi u něj reakce dle vývoje utkání. Taky by mě zajímalo co je zase s Lukešem? V týdnu jsem na iDěs četl, že trénuje aby byl připravený nastoupit.
Abych jen nehanil, tak dobře zachytal David, Droppa a Fantiš potvrzují jarní výkonnost a taky mě překvapil Frydrych, jak zvládá hru na beku (na obou stranách). Útok by taky mohl dostat pochvalu, ale bez gólu dostanou ho*no!
Vzhledem k výsledku klokanů a absolutně marnému Slovácku jsem až do gólu věřil, že ztrátu stáhneme na 2 body. No realita je jiná a miska vah se zase trochu převážila více na naši stranu :(
edit2: Nějaká paráda od Crouche? Viděl jen výsledek, ale žádný sestřih.