*new*
15.05.2007 16:21:47 ( 11137 )
Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště.
Vyšlou do města mazanou lišku, aby tedy sehnala potřebná povolení. Přešel den, dva, tři, týden a liška nikde.Po čtrnácti dnech se vrátí se staženým ocasem celá
zničená povídá: \"35 povolení jsem sehnala, ale to 36.nejdůležitější se mi sehnat nepovedlo.\"
Tak zvířátka vyšlou medvěda. Není nejchytřejší, ale nejsilnější,tak by mohl ledacos zařídit, řekla si zvířátka. Přešel den, dva, týden a
medvěd nikde. Po měsíci se vrátil, vyhublej, vystresovanej a říká - \"35 povolení mám, ale to 36. - to kurva prostě sehnat nejde.\"
Zoufalá zvířátka už pomalu propadají beznaději,když v tom se přihlásí vůl, že by to zkusil ve městě vyřídit. Zvířátka se
pousmějí a praví: \"Ty vole? Když to nezařídila mazaná liška ani silný medvěd, ty tam nemůžeš uspět!\"
Ale vůl se nedal odradit a vyrazil do města. Za tři dny zvířátka po ránu vzbudil velký rambajs. Vstanou a vidí v dálce vola,jak si to maže k lesu, za zády bagry, jeřáby a náklaďáky s pískem.
Zvířátka se radují a diví zároveň, ptaj se vola: \"Vole, jak jsi to dokázal?!?!?! \"Jednoduše\" - povídá vůl. \"Přijdu na úřad, otevřu první
dveře - spolužák, otevřu druhý dveře - spolužák, otevřu třetí dveře - zase spolužák....