kadak
*new*
18.08.2008 17:02:50 ( 21904 )
Přesto, že mne serete svým přístupem k přispívání do tohoto fóra, něco Vám napíšu.
Minulý týden jsem byl s kolegou ve Stříbře na servisním zásahu. Stříbro leží zhruba 30km jihozápadně od Plzně a z Ostravy to je cca 550km. Proto jsem z domu vyjel už po půl šesté ráno, což mne nečinilo šťastným ani za mák. Donedávna jsem si totiž myslel, že šest hodin je pouze odpoledne nebo když moc dlouho piju. Po strastiplné šestihodinové cestě po našich dálnicích jsme dorazili na místo. Zatímco já jsem šel zařizovat potřebné formality u vedoucího údržby kolega prohlásil, že je u toho zbytečný, že mu mám půjčit klíče od auta, že se zatím v poklidu převlékne do pracovního oděvu. Tedy učinil jsem tak a klíče mu zapůjčil. Jaké bylo mé překvapení, když za tři minuty vidím svého kolegu v trenkách nátělníku a cuklích jak si to rázně vykračuje přes celou výrobní halu rovnou ke mě a místnímu šéfovi údržby. Když se přiblížil na doslech, chvatně s výrazem mučeného zvířete mi povídá: ?Ondro, sákra já ti musím říct něco strašného. Úplně hrozného. Já jsem zabouchl klíče v autě a ono se zamklo.?