No nic, omlouvám se hlavně sobě a Marketičce, páč jsme to prosrali,...
Karel
Karel Hereš? Prostě Karel. Karel má jednu dlaň jako já dvě. Karlovi, jako jedinému čouhají kotníky z pod nohavic červených montérek. Karel má velký obličej, veliký červený nos, červené líce, mohutné jako bernardýn a pár blonďatých vlasů. Karel má i veliké břicho a když je vedro sundá si blůzu i červené triko. Potom je vidět, jak má Karel břicho pokryté žlutými chlupy. Poláci, co s námi dělají říkají: ?Karel je velký žlutý medvěd.? Karel je elektrikář. Je to učiněný koncert, když Karel svými dvoupalcovými prsty zapojuje zásuvku. Karel je taky Prajzák. Bydlí v Hlučíně a jako jediný si vždycky ze služebky doveze diety. Karel první týden jí co mu manželka připravila. Tu řizku, tam chleba s vuřtem nebo prejt z vlastniho bravka. Nakonec i zavařenu cviklu. Karel kouří dutinkové cigarety: ?Bo ty Startky, ty su drahe, kura jak cyp! Věřiš mi?? Karel je fajny chlop.
Karel stojí na kraji střechy fabriky a dívá se do nebe. Jednu ruku v bok a v druhé dutinku naplněnou tabákem na vykuřování skleníků. Strčí cigaretu do obrovské pusy, potáhne, kouř vypustí přes spodní zuby ven a povídá: ?He! Špaci leťa? A určitě myslí na svůj třešňový sad kdesi v Hlučíně? ?prostě Karel.
Vyhlašuji soutěž. Kdo najde nejméně přehledné stránky vyhrává!!!
Můj tip na:
Nejnepřehlednější stránky na světě!
Máš recht. Nejenom, že mi vysvětlovat nic nemusíš, já doufám, že to ani nebudeš zkoušet. Vůbec mne to nezajímá a navíc se mi to ekluje.
Jsem sice ateista, ale vím jistě, že kdyby si byl doopravdy tím čím se sám nazýváš, rozhodně bys nekouřil Startky.
2kadak> Nekomu s tvym nickem snad neco takoveho nemusim vysvetlovat;-)
Ty máš vnitřně rozvrácenou prdel? Ani nechci vědět jak k tomu došlo. No tě bůh!
Proc nemuze byt prdel v KSC?
-Je vnitrne rozvracena.
-Ma dve tvare.
-Na vsechno sere.
-Do styku se stranickym tiskem prichazi jen pod natlakem pravice.
18. září 2009 v 17:30 hodin
HC VÍTKOVICE STEEL-HC GEUS OKNA KLADNO (pyčo ti musí lít:-D)
----------------
22. září 2009 v 17:30 hodin
HC VÍTKOVICE STEEL-HC KOMETA BRNO
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |