Kapis
*new*
27.10.2010 08:18:40 ( 42443 )
Peťka: :-D Tatry s Fatrou jsem opravil na konci příspěvku;-) a celé jsem to bral jako humorný zážitek, dávno bezemoční na dokreslení debaty;-) Ale teda když se do mě tak pouštíš, musím uvést věci na správnou míru, bo to máš trochu pomíchané - slováků bylo sice 5, ale jen jeden z nich byl chuj, který se tam kasal - celou dobu si ho dobře stíral a povedlo se ti mu úplně zacpat hubu - což respekt. Pak po kupě borovičkách už jste byli nejlepší kámoši, co se objímali - ti jeho "kámoši" ho tam nechali samého a zbyli jsme už jen tři a týpek už byl hodný a v pohodě, ale Peťka posilněn psychickým vítězstvím začal pokračovat v přesně tom, co před tím dělal týpek a začal si být kurevsky nepříjemný - a vylité slovačisko pak už to přestával chápat a dávat - několikrát už to vypadalo, že do sebe fakt skočíte - zbytečně!!! - a jak už po čtvrté jste zas už byli kámoši a ty si do něho zase začal dupat, jsem ti říkal, že tě jebu, že tohle nemám zapotřebí a že jdu do pyče, ty bohužel rudo před očima ve své nejlepší zábavě si mě ani nevnímal a furt ses tam musel pro nic za nic vadit, taxem šel. Aspoň veselá historka do plénu. No takže každopádně Shalom brácho:-)