kadak
*new*
23.04.2011 12:40:41 ( 47518 )
Můj milý Raječku, doufám, že hovoříš v obecné rovině. Já totiž nesnáším vedro a léto snad od jakživa. Stejně tak jako hokej. Nejsem tedy žádným notorickým si stěžovačem na haldy sněhu v zimě. Ty mám rád. Nejsem stěžovačem na déšť na jaře, nebo střídání období. Pouze nesnáším vedro, sucho a pot. A kdo mne zná to ví.
Souhlasím, že každý projev přírody má své kouzlo a to včetně zemětřesení a kobylek. Aspoň si člověk na chvíli uvědomí, že není ani vládce světa, ani "lokální" šéf. Jen pouhý pozorovatel schopný něco částečně pochopit. Bohužel se podle toho stejně nechová, ale to je úplně jiná píseň pro jiné fórum...
Co mi trošku vadí je 28°C ve stínu 20. dubna. Pokud tyhle pojebané teploty mají přijít, tak ať tu jsou někdy počátkem července do Hustolesu. Proč se mám potit a dusit už v dubnu? Pravdou je, že mne to doopravdy nijak nenasralo. Jen jsem si tak ulevil... , ale léta se fakticky bojím, vzhledem k tomu, že mě okolnosti nutí jet v létě na dovolenou někam na jih. Zatr, sakr.
Pro mě by byly ideální podmínky pro život například v Estonsku. Normalně je na triko, trošku fukne a deš do mikiny. Večer tež mikina a v noci spiš v klidu, protože není 29°C celou noc, ale něco kolem 20°C. V takových podmínkách bych chtěl existovat jen přes léto. Jiná roční období mi tu plně vyhovují a v zimě bych chtěl bydlet v Jeseníkám, to kvůli sněhu, kterého je tak nějak čím dál tím méně, aspoň se mi zdá,...
Takže buď ticho a omluv se mi. Tohle by přece měla být svobodná země a kritizováním počasí snad nenapadám nic a nikoho,...