Kapis
*new*
08.01.2013 14:26:32 ( 62676 )
tak přednostně konec s tebu to je jasné a ďy do pyče ještě dál.
Že jsem na tu zapíječku jel, jsem litoval hned jaxem tě viděl (že já jsem nedal na signály co jsem měl předem "půjde tam přespat někde?" "Jdi do pyče, přespat se můžeš na louce zmrde a vem si chránič na zuby"), bo já jsem některé věci měl dávno vypuštěné z hlavy. Např. to, že když jsem dojel z porodnice ve 4 ráno a všem rozeslal zprávy o Julince a po 3 hodinách spánku vstával hotový, rozesílal jsem v tym dymu pozvánky jen jako odpovědi na blahopřání - tudíž tobě nic dojít nemohlo. V tom stavu jsem neměl sestavený seznam prostě jsem dával odpověďět s připravenou zprávou. Nějak jsem si neuvědomoval koho jsem pozval a koho ne, říkal jsem si, že tam musí být všichni.
No a přijedu k tobě na zapiječku, dávno uzavřené toto a ty ses tam do mně pustil předem, tam hned, že takovému zmrdovi ať ani nenalívají a celu zapíječku si mi dával najevo jaké jsem podřadné hovno. Byl jsem z toho docela hotový a nechápal jsem nic. No ale OK, tak od tebe čekat něco jiného se ani nedá.... S Palem nevíš nic, musel si to zjišťovat během týdne, tak nebej trapný a nezveličuj to tu zase, znáš mě moc dobře, jak někde vykřiknu že jste všichni zmrdi, tak ty víš nejlíp, že nikomu pysk rozbíjet nechcu jak někeří, kteří valí aj děcka už po hosdpodách. Že jsem neškodný, akorát na tym pysku občas melu hovna - ty to víš nejlíp - ale jak by se tam do mně někdo pustil za takou cypovinu, tak by sis ještě kopl. Ráno jsem k tobě jet nechtěl, to Zděnek a kalvo jsem ani nechtěl, nabízel si sám - ale to je bezpředmětné. Tak ses ráno choval aspoň chvilu normálně ku mně.
Myslel jsem, že to probereme někdy naživo, nechtěl jsem to řešit telefonem ani mailem, natož pak tady na mrakovi, ale možná dobře - tak sorry všem, že taka ubožacká buzerantská vztahovačná nula vám tu dělá zábavu....
Howgh a už mě můžeš škrknout aj ze seznamu byvalych znumych!!