kadak
*new*
07.08.2013 09:03:27 ( 70571 )
Chtěl bych zde drobně, ale za to upřímně poděkovat cyklobráchovi Mrakovi za fajnou opíkačko-pivačku na Hlučíňské pískovně, ze které jsem po brutálním ataku mých lýtek lítým hmyzem musel srabsky a s kurvama na rtech záhy po setmění se Zdennou vymizet!
To mi umožnilo po dlouhé době sednout na jedno na zahrádku na Vozovně a nechat se obsloužit již malinko odkvetlou, leč stále vyzývavou blondýnkou, napasovanou v lehce nesedící růžové blůzce s umocněnými ňadry systémem puš-ap. Zdenno doma určitě využil výmluvu, pro svůj opožděnější příjezd, která jistě zněla: ?Chtěl jsem mu udělat radost, on je totiž nemocný!? Obé pravda, i když to spolu nijak nesouvisí.
A tak končil vlahý večer usínáním na matračce u balkonových dveří (s Marketicí opicí se v tomto počasí nedá spát), vlahý pětadvacetistupňový vánek se linul přes děravou síť proti hmyzu do pokoje a já si za zvuku komářího zpěvu drásal svědivá stehna a lýtka.
Takže všechno končí, tak jak má! A ti komáři mě opíchali za to, že jsem sám v tomto ohledu poslední dobou v tom vedru značně letargický.