deus
13.02.2014 09:25:26 ( 77740 )
kadak: Jo, jsem apriori proti honění aut po městě za bílého dne, pokud k tomu není důvod. Ukradené auto mohli zastavit různě a nedestruktivně, takhle akorát ohrožovali (včetně toho zloděje, ten kvůli jejich honění taky ohrožoval) "nevinné" lidi a nakonec zbořili pár aut.
Dobrý den, pane Brukva, já jsem nadporučík Vomáčka a chci vám říct že to vaše ukradené auto jsme našli a zajistili, to máte jistě radost, že. Jo - abych nezapomněl - máte to trošku ťuklý, ale to vám ta smažka co vám to čmajzla zaplatí, vydělá si na to v kriminále.
Přitom stačilo aby si ti honiči půjčili od svých mněckých kolegů to vznášedlo, Hummera a pár Segvejí, zatarasili cestu a bylo to. Vlastně ne, oni už ty krámy zase nemají. No tak mohli zátaras vytvořit policejní úředníci vlastními těly, v čele s oběma prezidenty.
Vzpomínáš na poslední takovou policejní samohanu která na pár dní zaplnila noviny? To jak honili po dálnici toho puberťáka co ukradl fotrovi auto? Tak toho vyhonili dokonale, až zčernal. Vsadím se že jeho fotr doteď denně posílá děkovné dopisy. Ti ostatní zranění, kteří posloužili našim chrabrým honičům jako zátaras, ti posílají i kytku, se vsadím...