kapis
31.03.2014 09:22:04 ( 79511 )
Jsem byl v trenkách, zrovna jsem vylezl z vany jak jsem ucítil smrad jak cyp, se dívám z balkónu jak tam valí dým od nich a lidi už na dvorku na mě pořvávali, že tam hoří (a pak se tam srotil dav, který to nahrával asi na fejsbuček hned), zavolal jsem hasiče, dal jsem příkaz k pozavírání oken ženě, běžím dolů v teplákách naruby, sousedi nebyli doma, jiní sousedi na ně měli naštěstí číslo, dojeli z nějaké svatby vymódění stejně s hasičama 3 nebo 4 požární auta asi za 5 minut, jejich jistič byl vyskočený - jsem pro jistotu vypl i hlavní jistič na chodbě a pokusil se vypnout plyn. Otevřeli dveře, černý dým přes celý barák, ti tam lítali s kyslíkovýma bombama, hadicema a brutálními ventilátory, my jsme to chtěli se sousedem vykopnout a on měl taky malý sprej hasící.....s tím bychom tam fakt neuspěli a taky jsme tam mohli zůstat ležet, radši jsme šli z cesty, no ještě, že profíci přijeli fakt rychle, udělali na mě dojem, total respect. Baby bečely pod oknama do desíti, myslím, že to bylo od elektřiny, vzhledem k tomu jističi a že první co letělo z okna byl zuhelnatělý noutbuk, pak tiskárna, černá matrac, torzo lampy, kytary. Okno očouzené. Na okno v kuchyni postavili klec, ale na bidýlku už nic nesedělo, v celém baráku smrad.....chudáci....no marassss