kadak se dal na tuning
Poznámky a odložené URL
zdenno
*new*
17.01.2011 09:28:14 ( 44550 )
deus
*new*
17.01.2011 08:54:24 ( 44545 )
To máš jako alternativní pohon fungující na principu náhodných přískoků vpřed?
kadak
*new*
17.01.2011 08:43:34 ( 44544 )
A teď si představte, jak by vám ty many hrály v autě přes tuhlectu hromtrubku:
http://autoradia.sbazar.cz/aktivni-subwoofer-600-w-zesilovac-repro-19-cm-praha-o5129928.html
Potřebuju to pomoct zapojit, klucí!
http://autoradia.sbazar.cz/aktivni-subwoofer-600-w-zesilovac-repro-19-cm-praha-o5129928.html
Potřebuju to pomoct zapojit, klucí!
deus
*new*
16.01.2011 19:56:08 ( 44532 )
Now look at them yo-yo's that's the way you do it
You play the guitar on the MTV
That ain't workin' that's the way you do it
Money for nothin' and chicks for free
Now that ain't workin' that's the way you do it
Lemme tell ya them guys ain't dumb
Maybe get a blister on your little finger
Maybe get a blister on your thumb
We gotta install microwave ovens
Custom kitchen deliveries
We gotta move these refrigerators
We gotta move these colour TV's
See the little faggot with the earring and the makeup
Yeah buddy that's his own hair
That little faggot got his own jet airplane
That little faggot he's a millionaire
Custom kitchens deliveries
I shoulda learned to play the guitar
I shoulda learned to play them drums
Look at that mama, she got it stickin' in the camera
Man we could have some fun
And he's up there, what's that? Hawaiian noises?
Bangin' on the bongoes like a chimpanzee
Get your money for nothin' get your chicks for free
We gotta move these colour TV's, Lord
Money for nothin' and your chicks for free
A ještě super komentář u toho videa:
I like the fact that alot of popular Canadian radio stations are continuing to play this. What is next... if it took some fag 25 years to finally find it offensive, whats going? to happen when black people find out what the N word means!!
Lemme tell ya them guys ain't dumb
Maybe get a blister on your little finger
Maybe get a blister on your thumb
See the little faggot with the earring and the makeup
Yeah buddy that's his own hair
That little faggot got his own jet airplane
That little faggot he's a millionaire
Custom kitchens deliveries
I shoulda learned to play the guitar
I shoulda learned to play them drums
Look at that mama, she got it stickin' in the camera
Man we could have some fun
And he's up there, what's that? Hawaiian noises?
Bangin' on the bongoes like a chimpanzee
Get your money for nothin' get your chicks for free
We gotta move these colour TV's, Lord
Money for nothin' and your chicks for free
A ještě super komentář u toho videa:
I like the fact that alot of popular Canadian radio stations are continuing to play this. What is next... if it took some fag 25 years to finally find it offensive, whats going? to happen when black people find out what the N word means!!
mrak
*new*
16.01.2011 19:10:01 ( 44531 )
2deus: Money for nothing, ted mam v playlistu na plesich...
Skvela skladba, i kdyz celemu textu jsem zatim neporozumel, tak jeho utrzky mi jsou sympaticke...
Asi si najdu nekde text te pisne...
Skvela skladba, i kdyz celemu textu jsem zatim neporozumel, tak jeho utrzky mi jsou sympaticke...
Asi si najdu nekde text te pisne...
kadak
*new*
16.01.2011 19:38:46 ( 44530 )
Já doufám, že to nechci.
EDIT:
Spíše bych ocenil pomoc při montáži hrombedny do vozu. Willy?
EDIT:
Spíše bych ocenil pomoc při montáži hrombedny do vozu. Willy?
Willy
*new*
15.01.2011 22:15:10 ( 44517 )
2kadak> A nezapomen na kapacitor!!!
kadak
*new*
15.01.2011 19:43:21 ( 44516 )
zdenno
*new*
15.01.2011 19:28:30 ( 44515 )
2gapp: kua do teho arcticu bych tez zasel..
kadak
*new*
15.01.2011 13:13:35 ( 44509 )
smazano
gappak
*new*
15.01.2011 12:37:23 ( 44507 )
deus
*new*
14.01.2011 17:26:56 ( 44495 )
Kanadská rádia nemají hrát "Money for nothing" (ať levičák nebo pravičák - volume HODNĚ DO PRAVA!!!) od Dire Straits:
Helen Kennedyová z organizace Egale Canada, která se zastává homosexuálů, rozhodnutí rady označila za krok správným směrem. "Píseň zdůrazňuje stereotypy, je negativní a útočná," tvrdila Kennedyová.
"Ta píseň je výborná, ať si faggoti myslí co chtějí", podotýká deus.
Helen Kennedyová z organizace Egale Canada, která se zastává homosexuálů, rozhodnutí rady označila za krok správným směrem. "Píseň zdůrazňuje stereotypy, je negativní a útočná," tvrdila Kennedyová.
"Ta píseň je výborná, ať si faggoti myslí co chtějí", podotýká deus.
kadak
*new*
14.01.2011 15:44:16 ( 44491 )
smazano
kadak
*new*
14.01.2011 15:40:01 ( 44489 )
smazano
kutac
*new*
14.01.2011 14:20:55 ( 44487 )
SFP
mrak
*new*
14.01.2011 00:06:39 ( 44477 )
deus
*new*
13.01.2011 11:25:30 ( 44468 )
Nevidomí manželé se chtěli potěšit prskavkou, od jiskry vyhořeli.
Chápu je, chtěli zažít to co my vidomí, jak to ostatně popsala ta paní - teplo a smrádek prskavky. Napsat ovšem v článku větu "Do bytu se podívali až po deseti dnech" mi připadá....:-D
Chápu je, chtěli zažít to co my vidomí, jak to ostatně popsala ta paní - teplo a smrádek prskavky. Napsat ovšem v článku větu "Do bytu se podívali až po deseti dnech" mi připadá....:-D
mrak
*new*
13.01.2011 11:21:09 ( 44467 )
ipv6 poda 2a00:ca8::/32
kadak
*new*
12.01.2011 21:41:22 ( 44451 )
kadak
*new*
12.01.2011 15:40:25 ( 44450 )
gappak
*new*
11.01.2011 22:57:40 ( 44430 )
kadak
*new*
11.01.2011 15:39:23 ( 44407 )
kadak
*new*
10.01.2011 12:41:49 ( 44340 )
kadak
*new*
10.01.2011 12:26:51 ( 44338 )
erná inkoustová tisková kazeta HP 27 (10 ml) (C8727AE) -
deus
*new*
09.01.2011 01:31:43 ( 44305 )
Z diskuze o Jirotkovi:
Vážení a milí, Saturnin, to je prostě klasika! Jen pro zajímavost, objevil jsem loni jeho německou, anglickou a španělskou verzi v Neoluxoru na Václaváku. Německou verzi jsem prohlédl, zjistil, že překlad je velmi zdařilej, zakoupil a dal jsem k narozkám své německé šéfce v Berlíně. Po týdnu mi volala, že mi musí "vynadat" - už třetí den po sobě si prý čte Saturnina v S-Bahnu cestou do a z práce, svíjí se smíchy a zbytek vagónu na ni blbě vejrá :-D Prý to je jedna z nejlepších knížek, co kdy četla! :)
A ještě dále z vydařené diskuze:
Naprostou ignoranci Saturnina projevila ČSSD, když v rámci převolební kampaně se rozhodla rozdávat koblihy. A to po vajíčkové aféře!
....
"Byl major Kuchta, starý mládenec, už starší člověk,
měl hrozně rád víno a rád popíjel, měl taková jiskrná očička a pořád vypadal, jak by měl mírnou špičku.
Veselý pán, bylo příjemno se s ním setkat.
Několikrát mě zval, abych s ním šel večer někam posedět.
Ale já jsem na tyhle věci nebyl, věnoval jsem se sportu a večer v devět jsem býval v posteli - prostě, nechtělo se mi.
Když jsem viděl, že by se na mě opravdu rozhněval, protože jsem už asi třikrát odmítl, souhlasil jsem.
Tak jsme šli, vypili si něco a vyšli jsme do noci,, bylo to v Olomouci.
Šli jsme po takové pusté noční ulici, prázdné, jenom koleje od elektriky tam byly. Chtěl jsem mu taktně nabídnout doprovod. Domníval jsem se, že je to zapotřebí. Tak jsem mu navrhoval:
"Pane majore, nějak mě bolí hlava, potřeboval bych se projít. Jestli dovolíte, půjdu s váma."
Jeho chytrá očička zajiskřila a povídá: "Ty si myslíš, že netrefím domů, viď? Že si to myslíš? A to nevíš, nač máme šavle? Tak se koukej!"
Uprostřed ulice tasil, špičku zapustil do tramvajové kolejnice
- a zavelel: "A jde se! Ahoj!"
....
Ale abych se dostal k té historce. Bylo to v lese, v noci, pršelo a dříví nechtělo hořet. Unavení vojáci seděli kolem ohňů, měli přes sebe přehozeny stanové dílce a nadávali, že ohníčky víc kouří, než hřejí. A přišel tam generál. Měl plášť do deště a přílbu, takže mu nebyly vidět distinkce.
Jeden z těch promoklých záložníků viděl taky staršího člověka, a tak si myslil, že je to jeden z nich, a povídal mu:
"Nemáš cigaretu?"
"Mám," řekl generál. Sáhl pod plášť, vyndal pouzdro a nabídl mu. Záložník si vzal, dvěma prsty se tak ležérně dotkl čepice a řekl: "Tak ti děkuju."
No, a generál odcházel. Jenomže to všechno viděl a slyšel nějaký rotmistr, ten leknutím zcela zdřevěněl a pak se vrhl na záložníka a povídá:
"Člověče, zbláznil jste se? Co mu tykáte, vždyť je to velitel divize, generál ten a ten!"
Tak ten voják se dodatečně lekl taky, předběhl odcházejícího generála, postavil se do vzorného pozoru, předpisově se hlásil a dodal:
"Pane generále, promiňte, že jsem si řekl o cigaretu, a hlavně odpusťte, že jsem vám tykal."
Generál se usmál a povídá:
"Nic se nestalo, kamaráde, ale dám vám jednu radu: nezkoušejte to na poručíkovi."
Máme nač být hrdí, coby Češi. Kutač si "problematiku" jistě rád dostuduje, třebas prostřednictvím neméně zdařilého filmu;-)
PS: Konec srandy - podíval jsem se na dno lahvi té matčiny vítězné slivovice (kategorie: ostatní), o které jsem byl přesvědčen, že mi tu bude "strašit" nejméně do dalších vánoc (ne matka, ta slivovice), protože tvrdému alkoholu neholduji. Byla vskutku výborná, asi si zažádám o další košt. Se dvěma vymačkanými pomeranči, jedním stejně použitým citronem a pěti kostkami ledu je to vcelku dobré pitivo:-)
PS2: Kristus se nikdy nesmál!....muehehehe:-D Antikrist přichází!
Vážení a milí, Saturnin, to je prostě klasika! Jen pro zajímavost, objevil jsem loni jeho německou, anglickou a španělskou verzi v Neoluxoru na Václaváku. Německou verzi jsem prohlédl, zjistil, že překlad je velmi zdařilej, zakoupil a dal jsem k narozkám své německé šéfce v Berlíně. Po týdnu mi volala, že mi musí "vynadat" - už třetí den po sobě si prý čte Saturnina v S-Bahnu cestou do a z práce, svíjí se smíchy a zbytek vagónu na ni blbě vejrá :-D Prý to je jedna z nejlepších knížek, co kdy četla! :)
A ještě dále z vydařené diskuze:
Naprostou ignoranci Saturnina projevila ČSSD, když v rámci převolební kampaně se rozhodla rozdávat koblihy. A to po vajíčkové aféře!
....
"Byl major Kuchta, starý mládenec, už starší člověk,
měl hrozně rád víno a rád popíjel, měl taková jiskrná očička a pořád vypadal, jak by měl mírnou špičku.
Veselý pán, bylo příjemno se s ním setkat.
Několikrát mě zval, abych s ním šel večer někam posedět.
Ale já jsem na tyhle věci nebyl, věnoval jsem se sportu a večer v devět jsem býval v posteli - prostě, nechtělo se mi.
Když jsem viděl, že by se na mě opravdu rozhněval, protože jsem už asi třikrát odmítl, souhlasil jsem.
Tak jsme šli, vypili si něco a vyšli jsme do noci,, bylo to v Olomouci.
Šli jsme po takové pusté noční ulici, prázdné, jenom koleje od elektriky tam byly. Chtěl jsem mu taktně nabídnout doprovod. Domníval jsem se, že je to zapotřebí. Tak jsem mu navrhoval:
"Pane majore, nějak mě bolí hlava, potřeboval bych se projít. Jestli dovolíte, půjdu s váma."
Jeho chytrá očička zajiskřila a povídá: "Ty si myslíš, že netrefím domů, viď? Že si to myslíš? A to nevíš, nač máme šavle? Tak se koukej!"
Uprostřed ulice tasil, špičku zapustil do tramvajové kolejnice
- a zavelel: "A jde se! Ahoj!"
....
Ale abych se dostal k té historce. Bylo to v lese, v noci, pršelo a dříví nechtělo hořet. Unavení vojáci seděli kolem ohňů, měli přes sebe přehozeny stanové dílce a nadávali, že ohníčky víc kouří, než hřejí. A přišel tam generál. Měl plášť do deště a přílbu, takže mu nebyly vidět distinkce.
Jeden z těch promoklých záložníků viděl taky staršího člověka, a tak si myslil, že je to jeden z nich, a povídal mu:
"Nemáš cigaretu?"
"Mám," řekl generál. Sáhl pod plášť, vyndal pouzdro a nabídl mu. Záložník si vzal, dvěma prsty se tak ležérně dotkl čepice a řekl: "Tak ti děkuju."
No, a generál odcházel. Jenomže to všechno viděl a slyšel nějaký rotmistr, ten leknutím zcela zdřevěněl a pak se vrhl na záložníka a povídá:
"Člověče, zbláznil jste se? Co mu tykáte, vždyť je to velitel divize, generál ten a ten!"
Tak ten voják se dodatečně lekl taky, předběhl odcházejícího generála, postavil se do vzorného pozoru, předpisově se hlásil a dodal:
"Pane generále, promiňte, že jsem si řekl o cigaretu, a hlavně odpusťte, že jsem vám tykal."
Generál se usmál a povídá:
"Nic se nestalo, kamaráde, ale dám vám jednu radu: nezkoušejte to na poručíkovi."
Máme nač být hrdí, coby Češi. Kutač si "problematiku" jistě rád dostuduje, třebas prostřednictvím neméně zdařilého filmu;-)
PS: Konec srandy - podíval jsem se na dno lahvi té matčiny vítězné slivovice (kategorie: ostatní), o které jsem byl přesvědčen, že mi tu bude "strašit" nejméně do dalších vánoc (ne matka, ta slivovice), protože tvrdému alkoholu neholduji. Byla vskutku výborná, asi si zažádám o další košt. Se dvěma vymačkanými pomeranči, jedním stejně použitým citronem a pěti kostkami ledu je to vcelku dobré pitivo:-)
PS2: Kristus se nikdy nesmál!....muehehehe:-D Antikrist přichází!
kadak
*new*
08.01.2011 20:11:55 ( 44299 )
Jó Leszek! To je třída extra a hlavně frajer jak cyp!
mrak
*new*
08.01.2011 00:36:03 ( 44287 )
květák
*new*
06.01.2011 17:48:43 ( 44229 )
kutac
*new*
06.01.2011 06:35:56 ( 44209 )
deus
*new*
05.01.2011 22:01:33 ( 44197 )