kadak
*new*
24.07.2009 15:13:46 ( 29489 )
K předchozímu dotazu, poslal jsem na info(a)fcb.cz tento mejl:
Dobrý den,
včera jsem díky informacím na Vašich stránkách docestoval svým autem bez klimatizace na Bazaly, zakoupit permici. Rozezlen na nejvyšší míru jsem za 5minut usedl do vozu a jel jsem domů, protože sílu na to, abych šel na kuří rynek jsem již nenašel. Prosím, opravte milnou informaci, o možnosti zakoupení permic na Bazalech, jistě tak ušetříte zdraví svých fanoušků, protože já v tom vedru málem dostal infarkt...
Zde je důkazní link, že chyba je na Vaší straně:
http://www.fcb.cz/fan-zona/vstupenky/permanentky/ děkuji za sjednání nápravy a pozdější vyrozumění a v sobotu nachledanou.
a teď přišla odpověď:
Dobrý den,
velice se Vám omlouvám za problémy, spojené s nákupem permice. Byla to má chyba. Bohužel se několikrát měnil termín otevření Fan shopu, a tak jsem nakonec to podstatné zapomněl změnit v článku o permicích. Dal jsem to jen do bleskovky. Viz. níže:
16.07.2009 17:16:42 | Fan shop běží od pátku, v něm i permice
Fan shop Baníku na ?Kuřím rynku? v centru Ostravy od pátku znovu naplno poběží. Otevřeno bude od 9.30 do 17.30 h, zde už nyní budou k dostání i permanentky na příští sezónu.
Ještě jednou se omlouvám a děkuji za upozornění. Pokud se před utkáním s Příbramí zastavíte na Bazalech v našem informačním centru (na místě bývalého Fanshopu Baníček), bude tam pro Vás připraveno alespoň pár drobností z našeho Fan shopu jako symbolická omluvenka. A věřte, že i já v tom vedru trpím?
Díky moc za pochopení a věřím, že nám zachováte přízeň i nadále.
S omluvou zdraví
Igor Bruzl
manažer pro komunikaci a vnější vztahy FC Baník Ostrava
člen představenstva FC Baník Ostrava
Tomu říkám komunikace s fanoušky!!!