kadak
*new*
26.05.2011 07:55:20 ( 48573 )
Já otevřeně přiznávám, že jsem díky tahům proti ostravským fanoušků (adresný ticketing) byl také na vedení olomoucké Sigmy naštvaný, ale tohle je už minulost. Pokud jsem někomu ve finále domácího poháru fandil, rozhodně to nebyla Mladá Boleslav, která tak ostudně a trestuhodně přešla přes překvapení téhle sezony, Hanáckou Slávii Kroměříž.
Fandil jsem dalšímu moravskému zástupci, kterého pravděpodobně z ligy vyhodí. Zůstaneme v lize my (FCB) a Slovácko. V lize bude 5 pražských týmů!!! Středočeská Příbram a Středočeská Bolka, Severočeští Liberec, Jablonec a Teplice, kam nikdo na fotbal nechodil, ani když hráli o ligový trůn, Jihočeské Budějice, Západočeská Plzeň a Východočeský Hradec.
Paráda! A já bych měl ještě jebat Sigmu? To ne,...
EDIT:
Mimochodem, olomoučtí "fanoušci" mě včera pobavili více než fotbal samotný. A potom ještě oba komentátoři z hřiště (Drobný a ten debil z ČT), kteří roztřesenými hlasy komentovali, jak surově se fanoušci začali prát. Následně se vyděšeně v přímém přenosu otáčeli na obrněné "ninja želvy", které kolem nich proběhly div, že nevlezli pod diskusní stůl. To byla legrace!