Kapis
*new*
26.04.2013 08:44:31 ( 66646 )
....tak po jízdě s Kaďákem a anonymem nedělní odložím kolo normálně do sklepa a trochu rýmička, takže pojedu do roboty až včera. Celý nadržený ve sportovním v 6:20 ho vytahuju a vyfuklé, píchlé - do pýýýýče, dyť já jsem si ještě nestihl dát do kupy servisná taštičku a nevím, kde je pumpa, nasraný jak Bhalrog-Adh-Al-Islamíja, tcetchenský terorista pyčo, jsem jel žygulem, bo hodinu a půl v MHD by mě včera jeblo a musel bych asi někoho zabít - nějaký kokot ve voktáfce na hlínách mně ještě problikával jak pyča na Rudné, bo potřeboval jet dvěstě hnéééééd - jsem si krásně zařval od plic na zmrda, že se mi trochu ulevilo - dovalím dom o půl čtvrté, sundám dušu, do toho volá žena, že proč nejdu za nima, říkám "hned, zavolám!" "jóó to známe...." najdu mikroprasklinku, fajne, rychle kde mám to lepení, tady jsem ho včera viděl...kde je do pýýýče ta krabička žlutá?? Procházím dvě šoupačky, krabice s nařádím a žďorbama, jedu znova do sklepa, lepení nikde, kurvááááá, najdu duše, jedna píchlá, druhá s galuskovým ventilkem, s takim na který teď nevím, kde je ta zpyčenááá pumpa šlauškofská!!! Kurvááá, letím na leninku a zpátky do "Moje kolo" pro lepení a náhradní duši - skoro 3/4 na 5 do kurvýýý, o 1/2 6 doma všechen bordel pouklizený a já vyrážím to dofuknout na benzinku a trochu projet, potkávám se s ženou, kuřý řyť pysk, jenom Julinka se na mě chlame, marné. Trochu jsem se protáh a dneska už pěkně konečně zase pěkně kolem Odry a Ostravice 17kiláčku a nejsem nasraný na všechno živé jako včera;) Už se těším na to pivko u Zámečku až dojedu k baráku.....