Na stole mi stojí pracovní kalendář. Na tom není nic zvláštního že? V tom mojem je ale dole vždy nějaký výrok plný moudra a tvrdě získaných životních zkušeností. Každý týden chtivě obracím list v napjatém očekávání a když si třeba píšu něco na týden či více dopředu, dávám si moc velký pozor, abych nezahlédl citát do tohoto týdne umístěný a nebyl tak připraven o nejkrásnější moment pracovního týdne - pondělní ráno - kdy mi osvícenost a nadčasovost těchto perel nejslavnějších tohoto světa rozzáří celý den. Na tento týden pak tato zásobárna univerzálních pravd praví, že cituji: "Velikost každého štěstí se měří jeho ztrátou."
Jestli tomu dobře rozumím tak když se třeba najebu jak Bruno ze Sovinca a ráno pak ztrácím opilost, střízlivím, trpím a je mi blbě jak cyp, tak toto je přímo úměrné velikosti včerejšího štěstí. Pokud ovšem neprotáhnu štěstíčko na několik dní, pak je to však Veliké štěstí a Velikost jeho ztráty o to citelnější.
No takže takový chytrý já mám kalendář u vikopu;-)
Jestli tomu dobře rozumím tak když se třeba najebu jak Bruno ze Sovinca a ráno pak ztrácím opilost, střízlivím, trpím a je mi blbě jak cyp, tak toto je přímo úměrné velikosti včerejšího štěstí. Pokud ovšem neprotáhnu štěstíčko na několik dní, pak je to však Veliké štěstí a Velikost jeho ztráty o to citelnější.
No takže takový chytrý já mám kalendář u vikopu;-)