pokud by kdokoli chtěl dorazit do pivnice "Na Vozovně" může. S kolegou Zdenkem S. tam budeme již od 17:30. Pokud by se Vám tento čas jevil, jako příliš včasný, můžete kdykoli později. Vystavujete se ovšem riziku, že tam už se Zdenou nebudeme,...
S pozdravem
Ing. Sandokan Červeňak
2Kapis: Dokhoho dělaš ty byla svyňo. V nocy byla buřka. Rano sme normalně vstaly a zjistily sme , že radyatory vzal vítr i s kusem plechove střechy a sousedovic kolem. No to she muže stat. Nenadržuj bylym ZABYJU.
Chánovští cikáni si stěžují, že mají doma zimu , a že město MUSÍ ze ZÁKONA svým občanům zajistit teplo.
Na otázku redaktora - proč jim netopíte odpověděla starostka: Pane redaktore, když pominu to, že za teplo neplatí, tak Vám musím sdělit, že jim netopíme proto, že se jim ve spánku v letních měsících ztratily radiatory!
akorat ten snich asi musel byt napicu coz?
Tyvole to je ten sef polaku, uplny idiot (je videt ne?) V te fabrice se musi chodit v navlecich, ale na strechu se maji sundat,...
FOTOGRAFIE ZDE!
Samozrejme vym jaki i se kde pyse...
...kdyz jsem psal o vytezstvi, minil jsem TVRDE A NESMLOUVAVE VYTEZSTVI chapes???
To KaTr:
Srabi jako sy ti nemam rad, bo se neumi podepsat svim menem. Jynak kolaz fajna,...
Jo a mmchdm nedostanes ode mne zadne LEGO, to abys sis uvedomil, do koho nemas startovat more (tak a mas po vanocych)
t.j. dnes na pivo uz ne, ale zitra Vozovna a konecne nejak ta chlapska zabava zavanejici kratce strizenym travnikem, nafouknutym balonem a sladkym v y tezstvim!!!
Pokud muj kraticky textik nevedl k nicemu jinemu, nez ze jste se ozvali, klucííí, tak splnil svuj ucel na vice nezli 100%! (puvodne jsem ocekaval pouze Deuse)
2 Alca:
Diky, bohuzel jsem se dostal k PC az nyni,...
t.j. dnes na pivo uz ne, ale zitra Vozovna a konecne nejak ta chlapska zabava zavanejici kratce strizenym travnikem, nafouknutym balonem a sladkym vytezstvim!!!
dnes jedu do Ovy ...co nezajdem na pivko?
Btw: Prekvapuje me odkud mas tak kvalitni informace a nevaham te proto nazvat velkym talentem investigativni zurnalistiky.
2vyv> Pekne:-)
2vyv>
O víkendu proběhla diskusní oslava při příležitosti kolaudace Deusova nového bydlení v Jistebníku. Každý z účastníků měl nachystánu řadu poutavých přednášek. První blok započal Vývojář. Přednáška nesla název: „Jak rozdělat oheň bez zápalek a zapalovače“ a volně pokračovala na téma: „Která volně žijící zvířata mají nejvhodnější šlachy pro výrobu luku na rozdělávání ohně“. Svůj výstup okořenil praktickou ukázkou, když pro posluchače rozšmrdlal přineseným lukem oheň a zapálil jim vodní dýmku. Druhý neméně poutavý blok se týkal zejména využití výpočetní techniky při spřádání konopných vláken do tzv. bio-textilu. Přednášky vedl Willy. Další část se týkala vývoje a uspořádání algoritmů při vaření zeleného čaje – Deus. Vše završil Mrak, který svůj prostor vyplnil přednesem o možnosti využití vyfouknutého kouře z marihuany k rekuperaci tepla. Přítelkyně přednášejících se sice nudily, ale pouze do doby, než začaly diskutovat: „Možnosti klíčení sojových bobů v domácích podmínkách“ a „Koženkové aplikace na zadních kapsách mandžestrových kalhot“
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |