kadak
*new*
05.01.2009 10:11:52 ( 25256 )
Nad dnešním ránem se mi zdál podivný sen. Není jediný v řadě podivných. Například z 1.1. 09 na 2.1. 09 se mi zdál bizarní příběh, který započal kdesi v chlévě vystlaném slámou (nesnáším chlévy a slámu), kde jsem činil věci ryze soukromého a intimního charakteru. Po ukončení intimních činností mě příběh zahnal na barikádu v nějakém velkém městě, kde jsem pouze v triku a surfařských trenkách s motivem velryby a kraba střílel do německých agresorů. Připadal jsem si velkolepě. Najednou ke mě začal odněkud z výšin promlouvat Zdenův hlas: ?Ondro vstávej, za hodinu jedeme? V té chvíli jsem svůj boj prohrál. Němci zůstali nepobiti a já jsem už znovu neusnul. Ještě že ta předchozí činnost přerušena nebyla. Dneska ráno po probuzení jsem opět nevěřil svým mozkovým závitům. Taková blbost! Na výletě v Tatrách jsem se skupinou kamarádů pojídal slaný popcorn z pytlíku. Kukuřičné slupky se mi houfně zachytávaly mezi zuby, což nesnáším i ve snu. Jal jsem se je odstraňovat s takovou vervou, že mi u toho vypadl jeden z předních zubů. Byl jsem šokován! Najednou se na mne otočil Gappák a říká: ?Na tady jsem ti ze školy přinesl osmičku od naší učitelky. Narvi si ji do huby? Než jsem tak stihl učinit, zazvonil budík. Bohudík! Jen nechápu co zase dělal Gappák ve škole,...
...a v práci?! Za chvíli máme novoroční poradu, jen doufám, že bude přesunuta z jednačky do ?Chyloňa?. Jsem totiž pořád jako ve snu!