mě v poslední době osobně nejvíc pobavil Jiřík Porobků (to je ten s tou bradavicou přes půl pysku a sexy mozkem) když za každou cenu tvrdohlavě chce omluvu za tvrzení, že organizovaný zločin prorůstá do politiky, navzdory tomu, že se mu mafiáni střílejí přímo na soukromé oslavě. A to slizké zmrdí hovado, které by bylo schopno vyrazit zuby vlastní mamě, kdyby mu to pomohlo v cestě nahoru, místo aby pracoval teď bude honit své přemrštěné ultraego po soudech, že si ho někdo dovolil ztvárnit jako Hitlera.
....včera jsem byl svědkem jaxe pár důchodců předháněl v nadávání vlevovpravo jaké nejsou všichni kurvy, zloději, svině a hajzli jak je dřou, především na astronomických poplatcích a za tu hoďku a půl kopli 4 piva, 2 rumy a každý vykuřil půl krabky.
....včera jsem byl svědkem jaxe pár důchodců předháněl v nadávání vlevovpravo jaké nejsou všichni kurvy, zloději, svině a hajzli jak je dřou, především na astronomických poplatcích a za tu hoďku a půl kopli 4 piva, 2 rumy a každý vykuřil půl krabky.