Mám pro Vás jednu velmi aktuální předpárminutovou příhodu. Tiskne takhle šéf nabídku z *.pdf. Z tiskárny vyjede podobná tabulka, ovšem její kolonky jsou vyplněny úplně jiným textem. Místo kusového seznamu hydraulických fitinků v rámečcích vyjížděl seznam akreditovaných laboratoří. Po třetím pokusu si mne šéf zavolal na pomoc k tiskárně. Chvíli jsem na to čuměl jako vůl do vřelé vody, husa do flašky nebo slovák do flašinetu. Pak jsem dostal nápad. Zkusím něco vytisknout z *.pdf pro změnu já ze svého PC. Tisknu pozvánky na HL a vyjíždí opět ta samá tabulka s laboratořemi. Nechápeme. Zkoušíme word, návod na požití katalytických jednotek. Opět tabulka akreditovaných laboratoří. Vždyť to není možné! Copak jsme blbí??? Zkouším tisknout email přímo z outlooku a vyjede mi z černobílé tiskárny k našemu překvapení barevná fotka. Jsme úplně blbí!!! Naše paní sekretářka v nestřežené chvíli vyměnila zásobník s papíry. Místo čistých vložila ?makulaturní šmíráky?, které jsou z jedné strany potištěny. Vše co jsme vytisknout chtěli se samozřejmě otisklo na druhou stranu papíru,... ...no jo, teď si určitě vyslechnu z jistých míst něco o lamách nebo jiných zvířatech, které se výborně orientují ve výpočetní technice. Nu což, zasloužíme si to,...
UFF!
2 mojek: tez se s janiou pridavame do zastupu gratulantu..skoda ze se dnes nemuzem zučastnit te veselice..
když o tom tak přemyšlim, tak tehle měsic budou mit na hřišti v grygau asik radost z tržeb, co? :)
Dnes vecer na hristi!!!
Vše nej, konečně vyprodejte nějaký stadion. Nebo aspoň dětské dopravní hřiště,...
...hodně zdraví a všechny prsty na obou rukou v pořádku do konce života, který bude kurevsky dlouhý!
Mojku!
Blahopreji ti k dosazenemu zivotnimu jubileu
at to teda odroluje rychleji ;)
takze Niko vse nej a do roka malé háďátka :-D
Jeste ze se dnes tak intenzivne diskutuje, bo aspon se odroluje to vzpominani na vcerejsek
Vona to tu totiz cte obcas babicka a ta mi porad rika abych nepil ze to neni hezky. S tim se da samozrejme jen souhlasit ale copak se jde ubranit?
2martas> ano ano hambac a pak autobus, razil jsem jeden listek za oba, kdyz pro tebe ridic nemel.....
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |