mjk
04.01.2010 08:04:02 ( 33113 )
po uzasnem skorotydennim pobytu, za ktery chci vsem podekovat, tymu ktery pripravil supr bojovku travel cashku, i holkam z Jihlavy, ktere mne nechteli pustit ze sveho pokoje (ikdyz pro mne poslali jejich kluci Dagmar:)), Hansovi (kterej mne skrabl na nose, nejspis protoze jsem ho seznamil se Sonou ze Zahrebu:)), Mrakovi ktery mi byl vzorem pro muj pobouchany oblicej, Zdence zato ze ji nebylo spatne, nehladicimu se pejsackovi Travisovi ze se tak bal a nechtel se nechat pohladit, panim kucharkam za lepsi jidlo nez loni, Tynec-crew ze nezanevreli na pukec, Kaddakovi ze se mnou zkoukl 14 dilu Californication v kuse a mel Zvire, Davidu Duchovnymu za jeho "knofliky" a "moje koule ti delaji dobre na pesti", Gappakovi za nejjemnejsi domaci Jamesonku, Zuzce za ohraty kure se zelim, Nso-ci za historku s cd-ckem (litaly sipy:))...prvni den v praci je prekvapive klidny, mozna proto, ze se mi tak nechtelo a taky proto, ze po 8 hodinach u Californication uz vim, ze to neni zase tak dlouha doba...mozek se da i vypinat...:))