kapis
*new*
18.05.2011 18:10:05 ( 48335 )
Milý Peťuško, víš, že tě mám přese všechno pořád rád a nehezky na to hřešíš:-) Je mi jasné, že v rámci "3neckého nadčlověctví" a všeobecné "gorolské nadřazenosti" nad námi obyčejnými hlupoňky, víš všecko líp a rozumíš nejlépe ganz všemu odjakživa, my ostatní se musíme věci učit během života, měj s náma pochopení. Ale tebe jsem za posledních x let s žádným foťákem neviděl, takže si jdi kurwa poučovat do Sojky a vikuř pyču buzerantééé;-) V rámci nižších/středních kompaktů jsou ty naše Soňáky, co máme s Gappákem ganz v klidu, optika Carl Zeiss je na úrovni, navíc ono tak nejde úplně jenom o foťák, ale i o to, kdo ho drží v pařátech;-)
Připomínáš mi vidláka v bahňáckých gumákách, co mu na zahradě rezaví žygul, jak před stodolou s Frantou, zvaným slamák, z vedlejšího vejmínku, opření o vidle, nevybíravým způsobem jedou do dalšího suseda, že si cyp kupil fabyju a jaký je to pyčus, že si měl kupit voktávku v metle na hlínách, bo to už je AUTO. To opravdu miluju.
P.S. nedělám do Skijů, je to určitě prima a bezva-cool aktivita, jen říkám, že na podobné dekadentní buržoazní zábavy jsme jako děcka neměli nárok, bo nebyly love - a to ani na lyžák. Takže brazilský seitan mezi celozrnné plátky německého biochleba do konopného batohu a PEACE s tebou more kámobrácho;-)
P.S. žádná část tohoto jistě velmi žertovného příspěvku není myšlena jako pokus o urážku:-)