kadak
*new*
25.04.2013 08:14:47 ( 66554 )
V tomto týdnu se mi přihodily dvě typické historky, které se stávají takřka každému muži. Heslo - Pokud chlap slíbil, že něco udělá, tak to zkrátka udělá a ženská mu to nemusí co půl roku připomínat - platí samozřejmě bezezbytku. Když ovšem začne chlap "dlužit" sám sobě, je to zlé,... Rozhodl jsem se proto, vytvořit si lísteček - seznam - věcí, které je třeba napravit/vyřešit.
Lísteček mám napsaný, ale nevím, jestli tento způsob řešení problému můžu s čistým svědomím doporučit. Za necelý týden jsem z úkolů jeden mírně bizarní - koupit nový reproduktor pro subwoofer do auta - pouze vyškrtnul. Žádný další úkol se mi "vyřešit" nepodařilo. Naopak mi přibyly asi další čtyři. Teď tu mám před sebou ten zkurvený lístek a zoufám si.
Jeden z úkolů, jenž před sebou valím už pěkně dlouho je - zakoupit si nové "šusťáky" na kolo a běžky. Moje 15 let staré "hannahy" se mi rozpadají v oblasti genitálií a původně černá barva se udržela pouze na té straně, která je při běžném nošení schovaná "uvnitř". Včera jsem se po strašně dlouhé době odhodlal vyjít na nákup. Představte si, že Vám něco spadne do záchodu a Vy to musíte holou rukou z mísy vylovit. Nemyslím Váš normální záchod s notoricky známou mísou. Myslím záchod dostatečně veřejný, že se do něj vleze několik tělocvičen, plných hader a předmětů a všichni kolem se v tom všem přehrabují a říkají "Prosím Vás, nemáte to v jiné barvě a eLku???" Tak takhle se cítím, když musím jít nakupovat.
Ze včerejšího nakupování jsem byl tedy velmi nervózní a snad proto jsem si z obchodu místo kalhot, které nutně potřebuji donesl termotričko a mikinu, kterých mám plnou prdel. JAK JÁ TEN LISTEK NENAVIDIM!!!
No nic, idu si nechat opět po měsíci rozpíchat celou ruku, když bdu mít štěstí, tak obě,...