Willy:
Potřebuju jen něco vyzkoušet... Nechci to "nafurt", takže z tohoto pohledu je "míň než kilo" i tak dost...
Mám totiž problém. Mám relativně nové PC, rok a měsíc. Občas se mi stane, že mi přestanou fungovat klávesy se standardními písmeny a čísly. Všechna ostatní tlačítka, jako eFka a pod. fungují. Překvapivě taky fungují "zvláštní" znaky CS klávesnice, jako: ěščřžýáíé=´)ú§ů-.¨,
Když roblém nastane, po několikaminutovém úpění, nadávání a dotazování se vyšší moci slovy: proč? proč? PROOOOOOOČ? Se pokusím se problém vyřešit resnoutím PC. Odinstalování a nainstalování softu spolu s ovladači ke klávesce nezabere ani jiné nastavení "uvnitř windows nic neřeší. Zkrátka fungují jen ty zkurvené klávesy, které potřebuješ nejmíň. Aby bylo jasno, používám tenhle "boží" set
http://www.logitech.com/en-us/support/145?osid=1&bit=32 , který mám již cca 8let a doposud fungoval brilantně,...
Po restartu se většinou napíše: No keyboard detected, ale systém přesto najede (u starého, prastarého PC by to na té hlášce zůstalo viset, pokud si dobře pamatuju...). A po najetí Windows to zase nefunguje. Stejně se to chová, když to vypnu a do pár desítek vteřin zapnu.
Když PC nechám vypnuté delší dobu, řádově desítky minut, tak povětšinou systém najede, bez hlášky a tváří se přátelsky a šibalsky předstírá, že mě vůbec před hodinou úplně nenasral...
Normálně bych řekl, že je to SW problém, ale to s tím vypínáním a resetováním, nevím, nevím. Tak zkrátka chci, až popisovaný problém nastane zapojit "normální" klobásnici na drátě a zkusit, jestli to s obyčejnou lobásnicí dělá to samé. Protože jinak jsem momentálně v koncích a jediné rozumné řešení situace je v takové chvíli se mlátit předměty volně loženými na stole přímo do hlavy a to včetně dotyčné klobásnice logitech. No a teď si představte, kdybych si na stole zapomněl kladivo, nebo nůžky,...
edit:
Jo, ezliva to někdo úplně nepochopil, děkuji za každou, ne uplně blbou radu/nazor.
kutatore dik, jak cyp, kdyby co, tak se ozvu,...