deus
*new*
20.12.2014 11:38:15 ( 86284 )
zdenno> Včera byla vánoční párty (defekoval jsem na ni, v kurnikšopě bylo líp) - téma bylo "gangsteři" a na plakátu kmotr.
Tak přemýšlím, jestli nám tím manadement nechce něco naznačit... Každopádně já osobně bych přivítal kdyby to bylo "jako dřív" - kdy si každé oddělení udělalo vlastní párty, bez přiblbých kapel, dementních témat a hromady cizích lidí mezi kterými se musíš prodírat (anebo se naopak úzkostlivě držet jak ovečky pohromadě - to už jsem taky viděl:-)). Jako když jsme měli párty asi ve sto lidech ve Slezské, kde jsem skoro každého znal a pokecal si s lidma o věcech (mimo)pracovních v opravdu uvolněné atmosféře...
Vsuvka:
Teď nám jezdí nějaký Fin ordinovat jakousi pičovinu s názvem "ATOM"...z toho by se taky jeden posral. Například po nás chce abychom každé ráno dělali jakýsi "huddle" (naštěstí je to v 8 ráno, takže jsem to ještě ani jednou neutrpěl:o)). Marné bylo vysvětlování že při počtu cca 15 různých projektů mě osobně jako člověka pracujícího na výrobě tavených sýrů opravdu, ale opravdu nezajímá jaké problémy v konstrukci brzdových destiček řeší kolega z druhého konce oupnspejsu....
Overbastarding level: 3