deus
*new*
08.04.2004 23:06:23 ( 170 )
Ahoooj Mraku.
Prave mastim stranky pro Ustav socialni pece Nove Zamky u Litovle a mezitim koukam na Tvuj web. (covece ten bezdrat je vazne prima, i kdyz je to tak pomaly -> 18MB patch na Mafii jsem tahal bratru 2 a pul hodiny :-( )). No, dneska uz ty svoje stranky asi svetu nepredvedu - furt jsem nemel cas tam dohodit to forum a nechci zvat lidi na moje stranky kdyz tam skoro nic neni - to se mi pak nikdo nevrati :-(
Jinak forum tam teda mam dost podobny tomu tvymu (ostatne co by na tom clovek taky vymejslel, ze;-)) a ty hlasky tam mam taky, ale vetsina jich je dost trapnejch. Jo, a zadny jsem od tebe nekopiroval, takze neboj. No nic, asi tam zitra prsknu to forum a rozeslu pozvanky, protoze jinak by mi trvalo dalsich 14 dni nez bych sesmolil neco kloudnyho a to neni dobry, protoze:
1, uz pred mesicem jsem ti sliboval fotky z bydleni s Marketou a furt nic (jsou na mym webu, adresu stale uspesne tajim;-))
2, za 14 dni bych si, jak se znam, zas rekl, ze se mi ty stranky vubec nelibi a zacal delat novy...nebylo by to poprve - popravde by to bylo uz asi potreti
Post Scriptum: Jak tak na to koukam, budu ti muset dat nejaky prachy za ten prostor, co ti zabiram v databazi ... takze si spocitej megabajty a nasad nejakou rozumnou cenu;-) Tak dobrou noc a zitra zas budu otravovat (to vis, jak je doma clovek sam, Mafie nejede (uz jsem se smiril a uz me to ani nesere), pconnect je pconnect :-D