kadak
*new*
10.02.2005 20:47:22 ( 1655 )
2bass:
Kurva Marto,kdyby si slysel moje soucasne \"repro\" tak se z toho pozvracis poblejes, skratka ZGRCAS. Jedna se totis o takzvany \"Multimedia Speaker System\" od firmy Red Star (nazev firmy jako levicove orientovanemu mladikovi je snad jedine co se mi na techto speakerech libi).Mel sem tento zvukovy system rozebrany a v podstate se jedna o celoplastovy(patrne z PVC,PE ci jineho termoplastu) priserneho dilenskeho zpravovani vyhotoveny ve dvou kusech, (v jedne bednicce je pouze reproduktor, ve druhe je i zes.) Obe bednicky jsou osazeny 1 reproduktorem o prumeru asi 3,5cm, v te se zesilovacem je vstup na sluchatka (vpodstate nepouzitelny, protoze i bez privodu signalu do zesilovace ve sluchatkach huci jak na pevne lince) Cela tato soustave je jeste opatrena samozdrejmne kolikem oznacenym volume, ktery sice funguje normalne, ale na vyssi hlasitost se bedynky posloouchat stejne nedaji, protoze pak clovek teprve zjistuje jake zvukove kvality tento multimedialni system opravdu ma.... takze jiste kazdy pochopi, ze by mi BOHATE stacily 5W bedny,navic kdyz vezmeme v potaz velikost meho pokoje, mam dojem ze bych je slysel i kdybych byl treba nahodou uplene na druhe strana me obrovske pracovny i loznice zaroven...