bass
*new*
25.04.2006 08:39:28 ( 4439 )
2all
Tak si predstavte, ze tuto nedeli 30.4. (v Pondeli je statni svatek) budou mit Ja taky koncert v Grygove za sokolovnou. Ono, na tom by nebylo nic moc az tak zajimavy, ale to ze se takrka cely den ponese ve folkovym rytmu uz trochu vybocuje. Akce vypukne uz nekdy okolo 16 te hodiny. Jako prvni vystoupi opravdu nadupana folkova bluegrassova kapela PECAband, po ni dalsi naslápnuta etnoFolková formace DOMINO. To by melo probíhat tak + - do 20te hodiny. Pak prijde na radu dalsi kapelka s nazvem Majbend. Kapela ma v repertoaru par opravdu skvelych pecek od interpretu jako MaximTurbolenc, Turbo atd.
Okolo 22 hodiny se vznese jemna mlha nad Grygovem, a zpoza teto mlhy vystoupí na jeviste uskupeni cvicenych opicek z Ja taky. Tato bandicka vytahne okolo 20ti flaku, a predvede Grygovu, co ze to je vlastne Rock´and´roll. Ptate se, proc na takove opravdu klidne akci Ja taky vystupuji. Kdyz vam reknu srdecni zalezitost, uverite mi? Mimo jine taky puvodni domovska scena. Ukazat se tam vsem tem lidem, kteří o nas 10 let pouze slyseli, a vlastne nas za tu dobu jeste neslyseli. Uz Bono myslim ríkal (to vim od Moeka samo sebou), ze zadny koncert by kapela nemela odmitat. A to jsou U2 preci jen o neco slavnejsi nez my.
Bude slozity presvedcit tu tlupu lidi, ze to co slysi z podia je jeste porad hudba. Ale verim, ze pokud tam budeme mit par svych znamych, kteri vnesou do naseho hrani tu spravnou jistotu, tak to pro nas bude snazsi a pro prichozi zajimavej koncert. Proto bych byl velice rad, kdyby ti kteri nasi hudbe veri a budou mit v nedeli cas, aby se tam ukazali.