Kapis
25.03.2008 12:43:57 ( 18825 )
No sláva, taxem opět v práci, nekonečná třídenní služebka protáhla už tak nehorázně natažený víkend na hříšných 6 dní, kdy jsem nemohl pracovat. Uff, já to však zvládl a konečně zase se znovu nabytým pocitem sebeurčení, v krátké chvíli o kterou jsem si zkrátil oběd, se mohu zase za Vámi na chvíli podívat s kraťučkým reportem.
Předem všeho ganjopádně díky GaPPopičíkovi za pochvalu fotek;-) Služebka se skládala z přijetí na hotel (Murom-Cascade) v Mostu, kde jsme si poučeni z minula objednali busines class, bo spát-mrznout v husákově muzeu s umakartovým jádrem, depresivníma holýma stěnama a oknem bez kličky s peřinou po kolena už opakovat nemusím. Pokoj byl standartní jaxe na *** sluší - a stál jen o 5kilo více!! Pokračovali jsme večeři, kterou nám platil dodavatel uhlí. Nebýt obsluhy - zpruzených zmalovaných štětek - a výběru asi 3 jídel, tak to celkem ušlo. Obsluha je kapitola sama pro sebe - výše zmíněné puberťačky vůbec nechodily a musely jsme na ně dlouhosáhle mávat, aby se za barem přestaly vykecávat kerý se ji včera zrobil do pysku, jaký je tamten kokot a kde bude nejlépe jít si to nechat vzít a milostivě se podívaly do restaurace a zašly se zeptat, jestli náhodou něco nechceme, když tam sedíme 1/2 hodiny o suchu. Po několikátém mávacím repeté, druhdy neúspěšném, jsem tam zašel, jestli to tu je jako bez obsluhy nebo co kurwa, tssss, není - tolik jedu jsem dlouho nezažil, prý, že mají moc pánů!!!!!! Byly jsme tam dva stoly a ony tři. Asi měly vzadu nějakou swingers párty - pak už nechodily vůbec. A jak nám nesly jídlo tak přišla pitka a já tu mám nějaké něco nevím co to je komu to je, ani vlastně jestli jsem u správného stolu. No maras. I kdybychom se tam chtěli ožrat, byli bychom bez šance. U snídaně nás už ani nepozdravily. NAPOSLEDY - vřele nedoporučuju tento relikt komunismu, kde přes zpuchřelé závěsy vohnoutství podnikatelský duch ještě nestihl dorazit.
Ráno obhlídka dolu Bílina - jen tak btw má rozlohu cca 55km2, což je jak Olomouc, megaultrarypadla, mašiny jak baráky, bagr na svahu vypadal jak ten, co jsem si s ním hrál ve školce (to byl jediný bagr a kdo jako první vyřešil všechny úkoly z předškolácké knížky "velki chitrák," mohl si jako první vybírat hračky, takže Sando ho měl v permanenci;-)) desítky kilometrů pásů, bahno, uhlí, úpravna uhlí, maras. Konečně jsem tam napodruhé něco viděl. Paxme se ubytovali v Ústí v normálním hotelu Vladímir a objeli Střekov a Větruši. Večer jsem pak zapadli do klubu "Ta4mahal" přímo naproti hotelu, kde byly nápisy "Svoboda Tibetu", "Fuck Off Peking" apod., kuřili se tam džonsny tempem jak na Hustolese - za hodinu chtěli zavírat, ale jindy zamlklý, nenápadný introvert Sando se nesměle pustil do rozhovoru s čišníkem a nakonec jsme to tam zavírali dvě hodiny po zavíračce, řvali Baník pičo, týpci nás tahali xobě ať u nich přespíme a tak - no paráda. Pokud budete v Ústí vřele doporučuju - sympatická obsluha, prostředí, lidi, Bernard za 21,- Ráno ve velké mlze, bo 11 piv je 11 piv;-) jsme "kontrolu skládky" na naší teplárně v Trmicích smrskli na minimum a jeli zpátky.
Já jsem ještě strávil večer s kolegy od Arči ze Snídaně s Hovnou, kde jsem nalil další kýbl výborné tankové plzničky.
Takže tak a hurá zpátky do roboty.......
....doufám kluci porubští, že se zítra setkáme v Klubu!!!!!!
Amen