Rychlo přednáška na FEI :-)
Rychlo přednáška na FEI :-)
Jacob van Ritter je upír, pirát a alchymista. Jeho přítelkyně, Marielle, je pirátská kapitánka Damballahu. Také je zombie. K tomu nás ještě čekají sličné divy s mečem a zbraní. Zabijácký tým stvořený kombinací katolické inkvizice a lovců čarodějnic z Anglie. van Ritter hledá smaragdy posetou destičku Hermese Trimestiguse, alchymistický poklad neskutečné hodnoty. Marielle hledá zábavu, někoho koho by nakopala a vzala mu loď. Zabijácké sesterské komando chce van Rittera zkrátit o hlavu, probodnout mu srdce kolíkem a pro jistotu ještě spálit. V jakémkoli pořadí. A jen tak mimochodem, van Ritterova posádka jsou rituálně zjizvení mayští kněží, ujíždějící na halucinogenní ropuše.
To je hrubý nástin toho, co nás čeká v novém web comicsu Sails Of Blood, který vychází každé pondělí a href="http://www.sailsofblood.com/index.php">zde ;-)
Prostě paráda!
Pro nektere zajemce co chteli jed:
Do pristi stredy je nutno zaplatit 5000 zalohu, bo 2,5 busu je plnych z celkovych 3. Takze panove a damy az nezadupete termin.
Vrtačky zub je král a potom Heavy driker beerigs!
Ještě se jí párkrát dotknu. Ještě ji naposledy párkrát polaskám svým jazykem, prozkoumám všechny ostré hrany, všechna její zákoutí. Její zrod nebyl lehký. Bylo mi 16, a když se drala na svět, tvář mi opuchla. Ze zduřelé dásně se po pár hodinách vyprostila moje třetí osmička. Nejprve jen vršek, drtící plocha stravy. Za několik měsíců se vydrala na svět celá, zarputile si razíc svou cestu mimo řadu. Bílá vrána odsouzená již při svém zrodu k smrti. Pozítří se dutá jehla zabodne do mé dásně a transportovaná chemikálie umrtví mé bolestivé pocity. Stříbrné kleště uchopí děravý zub a drtivou silou dentistky bude navždy nekompromisně odstraněn z mých úst. Odnesu si ji v krabičce od zápalek. Ještě párkrát ji jazykem prozkoumám, než bude pryč,...
Jinak teda taky preji Gappakovi aka Matt Damon a Tonikovi vše nej
Roluju po zemi!
PS. dnešní KOPR je výstavní..
Sedí pár v restauraci a žena olízne nůž...
Chlap ji dá facku a říká:
Bontón, pičo, bontón !!!
UFF
| Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 |
| 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 |