2kadak> Nic si z toho nedělej, já celý dopoledne "cestu znáám a neměňym směr", kolem oběda "dý-já-déém" a teď mě už pár desítek minut pronásleduje "bylo to jediný, co jsem si přál - zkráá-tit".
Diskuze o politice
deus
*new*
09.02.2011 15:46:47 ( 45307 )
kadak
*new*
09.02.2011 15:37:05 ( 45305 )
DEUS!!!
JÁ TĚ ZABIJU!
Sedím si u PC a z původně naprosto amorfního nemelodického broukání:
hmmm m hm hm hm hm hmmm hm hmmm ...se mi to najednou překlopilo... hmmm m hm Najednou mi hm hm hm že si blázen hmmm hm hmmm...
PEKLÓ!!!
Nemůžu zapřít, že jsem se o podobná vnuknutí nikdy nepokusil a dokonce i úspěšně, ale tohle jsem si opravdu nezasloužil!!!
JÁ TĚ ZABIJU!
Sedím si u PC a z původně naprosto amorfního nemelodického broukání:
hmmm m hm hm hm hm hmmm hm hmmm ...se mi to najednou překlopilo... hmmm m hm Najednou mi hm hm hm že si blázen hmmm hm hmmm...
PEKLÓ!!!
Nemůžu zapřít, že jsem se o podobná vnuknutí nikdy nepokusil a dokonce i úspěšně, ale tohle jsem si opravdu nezasloužil!!!
kadak
*new*
09.02.2011 15:17:48 ( 45304 )
Dyjadem
kachny....
*new*
09.02.2011 14:10:29 ( 45302 )
kachny...
deus
*new*
09.02.2011 14:01:53 ( 45299 )
Najednou ti dojde, že se chováš jak ten blááá-zen....;-)
Tak a dost těch fekálií.
Tak a dost těch fekálií.
gappak
*new*
09.02.2011 13:56:37 ( 45298 )
Jsem jako viiiiiiiiiiiiii TRRRRRRRRRRR
kadak
*new*
09.02.2011 11:03:49 ( 45288 )
Dyjadém!
kachny....
*new*
09.02.2011 09:48:48 ( 45287 )
kachny....
kadak
*new*
09.02.2011 09:45:17 ( 45286 )
...Dyjadééééééém,...
...úplně umírám smíchy, ta Vondráčková je ale vážně buzííííík.
Připomíná mi to Cimrmanovu konstantu - dija dija dá!
Naše staré hodiny
dyja dyja dá
bijí čtyři hodiny
dyja dyja dá
...úplně umírám smíchy, ta Vondráčková je ale vážně buzííííík.
Připomíná mi to Cimrmanovu konstantu - dija dija dá!
Naše staré hodiny
dyja dyja dá
bijí čtyři hodiny
dyja dyja dá
deus
*new*
09.02.2011 09:20:17 ( 45285 )
Copak Kolář, ale taková Lucka: Lááááááááááska umííí víííííííííííííc ta-na-ti-síííííííííííííííc....cosi-ti-dáááááá-ááá-váááááá. Dyjadéééééééééééééém.
kadak
*new*
09.02.2011 08:53:06 ( 45284 )
Ke tvému apelu se připojuji, bohužel jsem byl nucen si poslechnout několik písní od pana Koláře a věř mi, to by nikdo nezaplatil,...
deus
*new*
09.02.2011 08:17:09 ( 45282 )
Odpojíme piráty od webu, to je naučí, říkají vydavatelé. (aktualne.cz)
Třikrát a dost
A.cz: Mimo to chcete po státu, aby vám po třech upomínkách, že stahují ilegálně(*), umožnil nechat odpojit lidi od internetu.
Ano. Stejně jako ve Francii, kde poskytovatelé na základě zrychleného soudního rozhodnutí mohou na nějakou dobu odstřihnout uživatele od internetu.
(*) "stahují ilegálně" - Error: Term not found.
Pozn: Když platit "za užití díla", tak recipročně. Dnes ráno jsem byl obtěžován hitem skupiny Kabát, konkrétně písní "Na sever". Vznikla mi tím škoda ve výši 500Kč (zkažený zážitek z nového rána - 450Kč, znehodnocená snídaně - 50Kč).
Třikrát a dost
A.cz: Mimo to chcete po státu, aby vám po třech upomínkách, že stahují ilegálně(*), umožnil nechat odpojit lidi od internetu.
Ano. Stejně jako ve Francii, kde poskytovatelé na základě zrychleného soudního rozhodnutí mohou na nějakou dobu odstřihnout uživatele od internetu.
(*) "stahují ilegálně" - Error: Term not found.
Pozn: Když platit "za užití díla", tak recipročně. Dnes ráno jsem byl obtěžován hitem skupiny Kabát, konkrétně písní "Na sever". Vznikla mi tím škoda ve výši 500Kč (zkažený zážitek z nového rána - 450Kč, znehodnocená snídaně - 50Kč).
gappak
*new*
09.02.2011 07:25:20 ( 45280 )
deus
*new*
08.02.2011 12:31:19 ( 45263 )
Včera ve vlaku cestou domů jsem se stal svědkem pro mě naprosto nepochopitelné událost - průvodčí přišel na chodbičku, řekl si pro sebe "pět" (bylo nás tam pět) a něco si zapsal. Proč to ten vůl proboha dělal, když tu přeci máme za měsíc sčítání, ten úžasný výmysl, díky kterému bude stát vědět, kde je třeba posílit dopravní spoje a díky kterému i já budu mít svého klempíře? Proč to ten průvodčí dělal? Neodporuje nebo snad dokonce nevyvrací to ty bláboly o nutnosti stříhání sčítání ovcí?
kadak
*new*
08.02.2011 08:53:34 ( 45257 )
deus:
Máš můj podpis...
Máš můj podpis...
deus
*new*
08.02.2011 08:44:43 ( 45256 )
No jasně - tyhle poplatky se přece neplatí za to, že's něco provedl, ale za to, že(s| bys) mohl:-) V tom článku se přece píše o tom, že mají platit bývalí komunističtí funkcionáři, nečetl jsem o tom, že by se mělo nějak dodatečně zjišťovat, jestli se ten který provinil jen příslušností ke straně, nebo tím, že někomu přímo úmyslně škodil. Prostě takové výpalné (opět - podoba s jakýmkoli současným....čistě náhodná:-D)
Edit: Já si nemyslím, že je někdo špatnej už jen svou příslušností k nějaké skupině (policajt, cikán, fotbalovej fanoušek nebo komunista). Člověk je hloupej, když se k něčemu takovýmu hlásí, ale ani ten nácek mi nevadí, dokud si jen doma mastí brko nad portrétem Führera a pod peřinou si čte Mein Kampf. Vadit mi začne až když vykřikuje "Někdo do plynu" anebo mlátí (v podstatě stejně hloupoučký) dredaře;-)
Edit: Já si nemyslím, že je někdo špatnej už jen svou příslušností k nějaké skupině (policajt, cikán, fotbalovej fanoušek nebo komunista). Člověk je hloupej, když se k něčemu takovýmu hlásí, ale ani ten nácek mi nevadí, dokud si jen doma mastí brko nad portrétem Führera a pod peřinou si čte Mein Kampf. Vadit mi začne až když vykřikuje "Někdo do plynu" anebo mlátí (v podstatě stejně hloupoučký) dredaře;-)
kadak
*new*
08.02.2011 08:39:33 ( 45255 )
namazáno
deus
*new*
08.02.2011 08:23:03 ( 45254 )
Ha ha, takový Ochranný Svaz Antikomunistický (podobnost s existujícími organizacemi je čistě náhodná). To by bylo fajn, a mohli by paušálně brát každému z platu určitou část, protože kdo ví, stát se může cokoli a téměř každý ještě může vstoupit do strany.
Kurva, já jsem pro - ať berou prachy bývalým komunistům, ale ať začnou u těch, co sedí v parlamentu "napříč politickým spektrem".
Kurva, já jsem pro - ať berou prachy bývalým komunistům, ale ať začnou u těch, co sedí v parlamentu "napříč politickým spektrem".
kadak
*new*
08.02.2011 08:21:50 ( 45253 )
"Je to výborná myšlenka, podpoříme jakékoli legislativně průchodné řešení," říká Radek John
(prominent minulého režimu, který se svou dnes již bývalou manželkou Zlatěnkou jezdil v rámci své "umělecké" činnosti po blízkém i středním východě a po jiných zahraničních štacích, o kterých se "normálnímu" předsedovi OV mohlo jen zdát...)
(prominent minulého režimu, který se svou dnes již bývalou manželkou Zlatěnkou jezdil v rámci své "umělecké" činnosti po blízkém i středním východě a po jiných zahraničních štacích, o kterých se "normálnímu" předsedovi OV mohlo jen zdát...)
gappak
*new*
08.02.2011 08:13:04 ( 45252 )
Saša se nejspíš bojí o důchod na borech.
Vláda chce snížit důchody bývalých komunistů a přidat disidentům
http://zpravy.idnes.cz/vlada-chce-snizit-duchody-byvalych-komunistu-a-pridat-disidentum-p90-/domaci.asp?c=A110207_210323_domaci_brm
Vláda chce snížit důchody bývalých komunistů a přidat disidentům
http://zpravy.idnes.cz/vlada-chce-snizit-duchody-byvalych-komunistu-a-pridat-disidentum-p90-/domaci.asp?c=A110207_210323_domaci_brm
Radek
*new*
07.02.2011 15:04:46 ( 45243 )
Chvilku jsem dumal, kam to dát, ale říkal jsem si, že by na ten dopis mohl někdo i politicky reagovat :))
kutac
*new*
07.02.2011 14:18:27 ( 45240 )
radku, sekce vtipy je o par chlivku vedle ;)
Radek
*new*
07.02.2011 14:04:10 ( 45239 )
deus
*new*
07.02.2011 09:00:46 ( 45219 )
Včera večer byl v rádiu hostem diskuze o Vondrovi, Euru a Egyptě i Míša Kocáb. Zprvu jsem to nechtěl poslouchat, ale dokázal moji pozornost upoutat hned zkraje, kdy jsem měl pocit že "to má v tý hlavě fakt pojebaný". Určitě si to ještě pustím znovu z archivu, protože perly jako "pro nás bylo důležitý abysme se ukázali jako země, která na to má", "vizionářský Vondra, který má dobrou minulost", "Saša Vondra je osoba intelektuálně a eticky integrovaná"...to je fakt jeliman. Nebo tatrman?
deus
*new*
06.02.2011 20:52:48 ( 45210 )
OK, dík.
kadak
*new*
06.02.2011 18:02:20 ( 45207 )
deus:
...neuznávám něco jako duševní vlastnictví. Napsal jsem to na veřejné fórum, tak je to veřejné. Jen mne tam prosím nepodepisuj (a oprav gramatické chyby).
...neuznávám něco jako duševní vlastnictví. Napsal jsem to na veřejné fórum, tak je to veřejné. Jen mne tam prosím nepodepisuj (a oprav gramatické chyby).
deus
*new*
06.02.2011 17:55:20 ( 45206 )
2kadak> A odpoved na moji otazku?
kadak
*new*
05.02.2011 10:27:47 ( 45188 )
ktc:
Ale vždyť já píšu o ekonomice založené na základě zdrojů, nikoli zisku. Pokud míníš řešením jak to udělat, aby tu ten kapitalismus už nebyl, tak to nevím a obávám se, že to neví nikdo, protože by tu už nebyl. Jisté je pouze to, že další krize přijdou. Už nyní narážíme na hranice reálných hodnot. Planeta není nafukovací a vytištěním nových peněz pouze zvětšíme zisk, nenatěžíme více surovin.
Až nebudou mít lidi z čeho splácet své dluhy, to by mohl být třeba ten okamžik zlomu. Na druhou stranu, mocní jsou zřejmě připravení na různé varianty vývoje. Je možné, že projekt, který se populárně nazývá NWO bude jednou variantou, jak udržet pozice lidí, tak jak jsou nyní,...
...tohle nikdo neví, ale důležité je, si alespoň v první chvíli uvědomit, že to co je teď není zdaleka správně z mnoha důvodů. Nejde jen o to, že bychom se mohli mít lépe, ale už jde o přežití lidstva, v podobě jak jej známe. Je rozhodně potřeba se o tom bavit. Takže i takové hlášky jako: Bankéř, agent, makléř, zaměstnanec v reklamě atd.
Tahle zaměstnání jsou k ničemu a nic nepřinášejí. V budoucnu budou zrušena jako první.
...něco přeci jenom malinko řeší. Protože je pořád naprostá většina lidí, kteří ti napíšou, že tahle zaměstnání jsou v soukromém sektoru a tudíž je jedno, kolik dostanou peněz. A přitom jednoznačně není.
Ale vždyť já píšu o ekonomice založené na základě zdrojů, nikoli zisku. Pokud míníš řešením jak to udělat, aby tu ten kapitalismus už nebyl, tak to nevím a obávám se, že to neví nikdo, protože by tu už nebyl. Jisté je pouze to, že další krize přijdou. Už nyní narážíme na hranice reálných hodnot. Planeta není nafukovací a vytištěním nových peněz pouze zvětšíme zisk, nenatěžíme více surovin.
Až nebudou mít lidi z čeho splácet své dluhy, to by mohl být třeba ten okamžik zlomu. Na druhou stranu, mocní jsou zřejmě připravení na různé varianty vývoje. Je možné, že projekt, který se populárně nazývá NWO bude jednou variantou, jak udržet pozice lidí, tak jak jsou nyní,...
...tohle nikdo neví, ale důležité je, si alespoň v první chvíli uvědomit, že to co je teď není zdaleka správně z mnoha důvodů. Nejde jen o to, že bychom se mohli mít lépe, ale už jde o přežití lidstva, v podobě jak jej známe. Je rozhodně potřeba se o tom bavit. Takže i takové hlášky jako: Bankéř, agent, makléř, zaměstnanec v reklamě atd.
Tahle zaměstnání jsou k ničemu a nic nepřinášejí. V budoucnu budou zrušena jako první.
...něco přeci jenom malinko řeší. Protože je pořád naprostá většina lidí, kteří ti napíšou, že tahle zaměstnání jsou v soukromém sektoru a tudíž je jedno, kolik dostanou peněz. A přitom jednoznačně není.
kutac
*new*
05.02.2011 02:39:18 ( 45185 )
nemuzu rict ze z principu nesouhlasim. ale..
chybi mi zde nejake reseni, vlastni navrh reseni problemu. kritizovat se da do nekonecna
rict:
Bankéř, agent, makléř, zaměstnanec v reklamě atd.
nic neresi
chybi mi zde nejake reseni, vlastni navrh reseni problemu. kritizovat se da do nekonecna
rict:
Bankéř, agent, makléř, zaměstnanec v reklamě atd.
nic neresi
deus
*new*
04.02.2011 21:27:07 ( 45184 )
Já jsem si to přečetl (to k závěru článku). Telefon mám za deset let čtvrtý (žádný jsem si nekupoval proto, abych byl "in", všechny šly časem "do hajzlu").
Dej mi svolení, ať to pošlu na dfens-cz.com, ne proto, aby tě někdo utloukl protiargumenty, ale proto, že bych rád četl názory lidí, kteří se plkáním na tyhle témata baví v podstatě non-stop. Já na to nemám, nejsem na to dost chytrý a sečtělý:-(
Dej mi svolení, ať to pošlu na dfens-cz.com, ne proto, aby tě někdo utloukl protiargumenty, ale proto, že bych rád četl názory lidí, kteří se plkáním na tyhle témata baví v podstatě non-stop. Já na to nemám, nejsem na to dost chytrý a sečtělý:-(
Po | Ut | St | Ct | Pa | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |