Diskuze o politice
kadak
   *new*
20.02.2011 23:36:36    ( 45613 )
deus:

To je úplně hrozné, co píšeš. To jsou ty nejklišovitější hlouposti pravicového novináře. Nedostatek citronů a nemožnost cestování.

Tady nemá cenu vznášet jediný argument.

Snad jen, že dneska je to mnohem lepší:

Na tady máš citron na vánočním trhu, tady máš svobodný zájezd do Itálie. Dej nám za to důchod, vzdělání jsem ti už vzali a lékařskou péči ti vezmeme co by dup. V další generaci na vás navalíme ještě drsnější hypotéky, abyste se nám zbytečně necárali po lukrativnějších destinacích. Zajeďte si do Chorvatska nebo Bulharska, nýmandi,...

Současný přechodový stav, kdy je mezu lidem poměrně dost hmotných statků v podobě bytů s chalup odeznívá. My jsme první, kteří narážejí na "výhody" pravého kapitalismu. Majetní se stále více opeřují. Koncentrují životně důležité zdroje obživy, bydlení. Naše děti budou úplně v piči. Možná ovšem dříve bude další velká válka. Tenhle systém se musí zřítit. Podle mě hodiny začaly už odpočítávat. Maximálně desítky let!

Posuzovat podobnost Jakešova projevu s nějakým projeven nějakého politika dneška je naprostá blbost. Úplná kravina. Vyvozovat z toho nějaké "levičáctví" nebo "prvaičáctví" daných žvanilů je tedy stoprocentní kravina na druhou. Jakeš (přes to, že to byl prokazatelně idiot) neprosazoval odevzdání státních institucí a státního majetku do soukromých rukou. Na rozdíl od dnešních moCYPánŮ, ktří to realizovali a snaží se o to stále. Takže jakákoliv podobnost v těch výrocích, projevech, je prostě čistě náhodná a z principu věci se nemůže týkat téhož. UFF. UFF. UFF.

cover je blb a sofistikovanou formou popisuje kraviny. Ach jo...
deus
   *new*
20.02.2011 22:23:05    ( 45611 )
zdenno: A co taková anarchie?
zdenno
   *new*
20.02.2011 22:12:56    ( 45610 )
"podmanit si "prostý lid" a vyjebat s ním" je podle me cilem kazdeho rezimu, at se nazyva a tvari se jakkoli..
deus
   *new*
20.02.2011 21:51:37    ( 45609 )
cover upozorňuje na to, že uvedený projev generálního tajemníka ÚV KSČ vykazuje rysy "pravicových idejí", zatímco proklamace současné "pravicové" vlády by se lépe ujímaly na sjezdu uvedené strany. Takový (ne)hezký paradox.

PS: Ano, současná garnitura se chová v některých ohledech "levicově". Režimy se vystřídaly a naoko je to teď jiné, "lepší", ale když odhlédneme od do očí bijících rozdílů ([ne]možnost svobodně cestovat, [ne]dostatek citronů na vánočním trhu apod.), podstata je pořád stejná. Dnešní režim usiluje o stejné cíle jako ten předchozí, jen volí jiné prostředky. Cílem je podmanit si "prostý lid" a vyjebat s ním.
kadak
   *new*
20.02.2011 15:45:16    ( 45604 )
deus:

Sem asi trochu tvrdý, ale vůbec nechápu, co vlastně ten "cover" srovnává?

Srovnává nemíchání se "komunistické" vlády do výrobních procesů s mícháním se "pravicové" vlády do výrobních procesů. A na základě toho je dnešní vláda "levicovější"? Cože? Nebo opačně?

Jestli to tak pan cover myslí, tak to je úplný tutan.
deus
   *new*
20.02.2011 12:20:12    ( 45603 )
Zajímavý komentář od člověka podepisujícího se jako "cover72":
==
Dnešní "pravice" není stejná, jako komouši. Ona je horší. Doporučuji srovnat projev Jakeše z Červeného hrádku s proklamacemi dnešních politiků. Zmínit se, že i generální tajemník KSČ byl pravicovější, než současné "pravicové" strany je většinou masakr :D

"Dnes je nespravedlivý rovnostářstí. Krajně nespravedlivý. S tím se musíme rozejít. (...) Ale dnes? Jestli bude mít takový auto, makový, takobý byt, onaký byt, takový nábytek, onaký nábytek - to musí být na základě výsledků jeho práce. Jeho příjmů, jeho mzdy - a tam zda musí být spravedlivá."
- takže dotace považoval za nespravedlivé i komunista Jakeš? A dnešní koalice je tady co zač?

"My řídíme tu ekonomiku. A tedy - víceméně - jsme za všechno jakoby odpovědný. Není chleba - co dělá vláda, jaktože není chleba, co dělá strana, jak to řídi že není chleba. Ptá se v kapitalismu někdo na takovouto otázku? Vůbec ne! Vůbec ho nenapadne spojovat svoji vládu s tím, že pekař neupek chleba! Kritizujou pekaře, že neupek ten chleba, a nejdou k němu třeba!"
- stačí dosadit za "pekaře" "lékaře" a hned je natvrdo vidět, jak je "pravicová" koalice v některých ohledech kapi.. tedy vlastně komunistická.

"Ale tím je ta naše pozice složitá, že by jsme zodpovědný za tu ekonomiku. Zatímco, na západě za tu ekonomiku jsou odpovědní ti vlastníci! Ti kapitalisté!"
- komunista Jakeš to věděl, dnešní "pravicoví" politici to neví a tak přebírají od vlastníků odpovědnost tu za banky, tu za automobilky...

"Proto je tak důležitý, aby ta Strana nevstupovala do toho bezprostředního řízení. Aby nerozhodovala. Aby neříkala, jaká má být technologie. Aby se do těhle věcí nemíchala."
- Jo jo, třeba takové Životní prostředí. Jakou konkrétně technologii výroby el. energie, jakou konkrétní technologii televizí, žárovek... Straně to došlo a "pravicové koalici" ne?
gappak
   *new*
18.02.2011 15:14:36    ( 45593 )
Stát vyšší daní získá 58 miliard. Na penze ale stačí 26

.........
kadak
   *new*
18.02.2011 09:10:56    ( 45580 )
Povinné video!

V cca 30.min animovaném videjku je krásně popsán princip fungování americké ekonomiky. Je to udělané jako pro malé děti, takže s pochopení snad nebude problém.

Bohužel, dneska je ten přesah tak obrovský, že se videjko netýká jen Spojených Hadů Amerických, ale celého světa. Jsou to vlastně stejní lidé, kteří mají v pazourech FED a podobné instituce, kterým dlužíme i my jako stát přes to, že pro nás nikdy nic neudělali,...

Prostě se na to mrkněte, je to moc hezky udělané,...
deus
   *new*
18.02.2011 08:08:00    ( 45573 )
Komedianti se hádají o šestáky. Co se sakra diví, když je mainstream tak "nápaditý"? Variace melodií na tři tóny se už prostě vyčerpaly, tak jako adresy IPv4:-D
mrak
   *new*
17.02.2011 10:18:58    ( 45546 )
he he takova vzacna shoda to je na panaka

|...|
|:::|
 ===
kadak
   *new*
17.02.2011 10:17:39    ( 45545 )
...a stále nejde, že?

To je fakt peklo,...

NEPOCHOPÍME TUHLE REALITU (havárna)
deus
   *new*
17.02.2011 10:13:58    ( 45544 )
No tak buďto trpíme nějakou davovou paranoiou, nebo na tom fakt něco bude, protože u zmíněné zprávy (já ji slyšel - jak jinak - v rádiu) mě napadaly ty samé myšlenky... I když ono není zas nějakým velkým tajemstvím, že o osvobození iráckého lidu v té válce nešlo...
mrak
   *new*
17.02.2011 10:11:51    ( 45541 )
2kad: he he presne tohle me napadlo kdyz jsem si precet ten clanek na idnes a rikam si: jsem jen tak podeziravej nebo to proste uz pruhlednejsi byt nemuze?

Tak pekne jednoducha a srozumitelna zprava, USA uvedli v omyl a oni v dobre vire zachranovali demokracii, cela vina ted tedy pada na jakehosi vice mene anonymniho typka "tam od nich" z cehos plyne, ze si za to muzou sami
problem solved....
kadak
   *new*
17.02.2011 10:05:33    ( 45540 )
Radek
16.02.2011 12:06:50 ( 45509 )
Přesvědčoval Západ, že Saddám Husajn má biologické zbraně. Žádné nebyly, přiznal
"Měl jsem problém se Saddámovým režimem. Chtěl jsem se ho zbavit a najednou jsem měl šanci," řekl Iráčan, proč lhal německé rozvědce.

Radku, díky za zajímavý link. Bohužel je zřejmé, že je to další z marných pokusů legitimizovat útok na Irák. Svést vinu na nějakého Rafíka Džámalálá. Je jasné, že Spojené Hady Americké moc dobře věděly, že Salám Banán nemá žádnou biologickou nebo chemickou zbraň na ničení hromad. Do Pouštní Bouře byl agentem CIA a do Kuvajtu ho nahecovali jen proto, aby ho mohli skřípnout. A ten vůl jim na to naletěl. Hadi z améru věděli o Iráku všechno. Navíc si nedokážu představit jak přiběhne nějaký Arab a začne vykládat německé rozvědce, že Salám Banán má takové a takové zbraně! Bez fotky, popisu, dokumentace, jen tak (tyhle důkazy nemohl mít, protože tam žádné zbraně nebyly, že?) A CIA tomu uvěří a proto začne chystat válku. To je úplně jak z jiné reality,...

...a úplně nejlepší je dovětek:

"Věřte mi, nebyl jiný způsob, jak přinést do Iráku svobodu,"

To je snad přímo opsáno z manuálu pro "demokratického" novináře!
kadak
   *new*
16.02.2011 20:37:02    ( 45525 )
deus:

Dělal jsem doslova nějaké píčoviny, ta jsem neměl čas zareagovat...

ad chleba: Já reaguji s prstem v nose... (šklebuch)

ad povinná solidarita: Mluvím o solidární společnosti. Je mi jedno, jestli to vnímáš jako protimluv. Hlavní je, že víš o čem mluvím a že se asi shodneme, že pokud bys to nechal na ?nich? tak ti dobrovolně nic ze svého ?zisku? nedají. Takže ano, povinná solidarita... Pokud není ve společnosti pomocí zákona zakódována povinná solidarita, zbývá jen charita. A charita není nic jiného než podvod! My máme nárok na naše zisky, vy se složte na nemohoucné. Nejkrásněji je to vidět na afrických zemích. Slavné charitativní organizace, dobročinné spolky a ?neziskové? organizace nedávají ani z poloviny tolik peněz, kolik posílají do svých domovin uprchlíci, kteří dřou za almužny v EU na rostliných plantážích. A stačí to? Ne, tohle není cesta,?

ad vydělávání na hlouposti ? nesouhlasím s tebou. Není umění ukecat naši uklízečku aby podepsala svůj vlastní rozsudek smrti, natož pak nesplatitelnou půjčku. Má být proto usmrcená nebo ožebračená? Není žádným uměním uzavřít nesplatitelnou půjčku s důchodci. Lživá reklama je naprosto legální,... Uznávám, že tohle není tak úplně tématem pravicových ekonomů a politiků, ale je to zkurvenou realitou. Přináší to zisk a je to legální. Etika a morálka do obchodu přeci nepatří? nerozumím tomu, jak tohle může někdo obhajovat (u tebe mě to obzvláště udivuje) ?ale jak říkám, tohle jsou už konkrétní problémy, které myslím do naší obecné debaty nepatří,?

ad: Dle pravice zdarma nebude nic, protože nižší daně umožní zbohatnout ještě více těm, pro které investice do daných služeb není žádný problém, ale těm, kteří by na základě vyšších daní tyhle služby měli zdarma už na ně prostředky nezbývají. jsem se přepsal, má tam být: ...už jim na ně prostředky nezbývají, stávají se pro ně tedy ty služby nedostupné (škola, doktor, důchod,...)

ad: Srovnáváš věci mimoběžné? No tak to snad vůbec. Přeci pokud dáme do společné kasy všichni víc, máme tam pro nás všechny víc. Jednotlivě bychom se na prase nezmohli, jen ti nejbohatší, ale dohromady si jej můžeme občas dopřát. Když budeme vybírat méně, ti nejbohatší si to prase budou moci dovolit tak jak tak, ale my jako skupina na něj už nikdy nedosáhnem. Tak aspoň takovým příměrem.
Jinak mi není jasné, co by mělo přinést snížení daní například nám dvěma. Pokud by si opravdu daně úplně minimalizoval, co by zbylo? Soukromé nemocnice, školy, soukromé cesty, soukromé bezpečnostní složky, soukromí hasiči. A ti všichni by to dělali za náklady pro dobro lidstva,? Tohle je samozřejmě kravina, aloe chci tím říci, že všechny ?privatizované? instituce musí vykazovat zisk, který bude jejich majiteli dávat smysl. A jak může škola nebo nemocnice vykázat zisk? Buď ze státní dotace, ale tu nemáme, protože neodvádíme téměř žádné daně. Takže ty peníze budeme muset urvat na zákaznících, tedy pacientech a žácích? Tohle nevnímám jako ekstra výhodu. Navíc když státu sebereš peníze (daně), myslíš, že zůstanou nám? Proč by měly? Seberou nám je "oni", buď přímo (nedají nám je na výplatách), nebo si je vyberou zpět v cenách služeb a výrobků. Je to tak, jediné co hýbe společností je zisk a ten je třeba maximalizovat, dokud je prostor. A ten by snížením daní (a tím větší nákupní silou lidí) vznikl. Tohle anti vakuum by se muselo co nejrychleji vyčerpat v souladu se zákony neviditelné ruky trhu, maximalizace zisků a cyklické spotřeby. Takže bychom na tom byli mnohem hůř!

ad příznivé daně: Mluvíš tu o příznivých daních a o tom, že zdravotní pojištění by ti mohlo umožnit operaci za 20000,- Dokážeš si představit operaci za 20000? Dvacku stojí jen ty nejběžnější zákroky, cokoli malinko složitějšího jd do stovek tisíc až miliónů! A nám teď aktuálně hrozí v souladu s liberárními názory rozdělení zdravotní péče na ?standardní? a ?nadstandardní?. Co bude standardní a co nad? Raději to nechci vědět?

Závěrem:
Hledáš řešení v souladu s tím čemu věříš, že je správné, ale vše hovoří proti. Největší problém není ve výši daní a v tom, že polovina tvého platu končí ve státní kase. Problém je v tom, že lidi na odpovědných místech mají minimální trestní odpovědnost za špatné nakládání s těmito penězi a vtom, že tento systém generuje mafiánské kmotry na pozicích, kde se peníze přerozdělují. Bohužel v současné situaci je vybírání daní a zpětné přerozdělování jedinou možností, jak zabránit sociálnímu krachu, destrukci střední a nižších tříd společnosti.
Mnohem více je třeba se zamyslet, kde končí námi vytvořené hodnoty, které tu vyrobíme. Banky ročně odvádějí stovky miliard korun do zahraničí. Stejně tak činí zahraniční firmy (žádné české už prakticky nemáme, všeho nás kolaboranti s kapitálem zbavili), buď přímo s tichým vědomím vlády (viz Mittal a pod)., nebo pomocí ekonomických fixlů. Tady je třeba se zaměřit,?

?du na pivo, sledovat kurevski přeplácené fotbalisty, kterým bych jejich platy tvrdým armádním úderem sebral a poslal je do Afriky. Tuším, že některým zemím by se HDP zněkolikanásobilo,?
gappak
   *new*
16.02.2011 12:37:45    ( 45512 )
V Buenos Aires zabaven tajný náklad amerických zbraní a drog

.....
Radek
   *new*
16.02.2011 12:06:50    ( 45509 )
Přesvědčoval Západ, že Saddám Husajn má biologické zbraně. Žádné nebyly, přiznal
"Měl jsem problém se Saddámovým režimem. Chtěl jsem se ho zbavit a najednou jsem měl šanci," řekl Iráčan, proč lhal německé rozvědce.
deus
   *new*
16.02.2011 11:42:18    ( 45508 )
S chlebem v jedné ruce reaguju jen na vybrané věty:

Povinná solidarita je takový pěkný protimluv, není? ;-) To je něco jako "vybereme čtyři dobrovolníky".

Dle pravice je přijatelné vydělat na ?hlouposti? hloupých, starých a těch co se nemůžou bránit. Měli si přečíst pořádně smlouvu, přece!
No a ne snad? K čemu pak ten akt nazývaný "uzavření smlouvy" je, když si jedna strana ani nepřečte k čemu se vlastně zavázala? A pokud něčemu nerozumím, pak to nepodepíšu.

Dle pravice zdarma nebude nic, protože nižší daně umožní zbohatnout ještě více těm, pro které investice do daných služeb není žádný problém, ale těm, kteří by na základě vyšších daní tyhle služby měli zdarma už na ně prostředky nezbývají.

Tady srovnáváš dvě věci mimoběžné - lidem nezbývají peníze na něco, co by si museli platit sami, kdyby platili nižší daně. No, kdyby platili ty nižší daně, tak by jim na ty služby co už nejsou zadarmo třeba peníze zbyly, ne? V pondělí mi přišla výplata. Ze mzdy sjednané mezi mnou a zaměstnavatelem mi ještě před odesláním na můj účet zmizelo téměř 7 tisíc korun. Dalších 9 tisíc korun bylo na té hromádce zvané "moje mzda" ještě předtím, na začátku procesu kdy se můj zaměstnavatel rozhodl vzít ze své hromady malou hromádku a zaplatit mi za minulý měsíc. Takže při mé lehce nadprůměrné mzdě už téměř 16 tisíc korun zmizelo v černé díře nazývané "příjmová strana státního rozpočtu" a to jsem si ještě nekoupil ani housku! O tom, že každá následující platební transakce provedená na tom zbytku, co mi přišel na konto, bude spravedlivě potrestána ve výši >= 10% se tu nebudu rozepisovat.

Ale to jsem se trošku moc rozepsal - říct jsem chtěl především to, že ani ti nejchudší by při nižších daních nemuseli být odkázáni k chcípnutí na banální chřipku, protože by si platili zdravotní pojištění, tak jak bych si ho nadále platil i já, protože vysolit třeba 20.000 Kč na dřevo za nějakou lehčí operaci by pro mě bylo v současné situaci nereálné.
kadak
   *new*
16.02.2011 11:18:22    ( 45502 )
Levice - jako prosazování vyšší míry svobody třebas takto: Vyšší a progresivní zdanění dává možnost ochutnat "plody své práce" i těm, kteří na trhu práce na základě nabídky a poptávky nemají za svou práci adekvátní ohodnocení a jinak by na tyto plody nedosáhli. Levice se snaží občany prostřednictvím státu chránit od vykořisťování vlastníků výrobních prostředků. Levice klade důraz na solidaritu mezi lidmi, na prospěšnost pro společnost, na prosperitu společnosti jako celku, nikoli několika jedinců. Těmito prvky prokazatelně dává lidem svobodu. Naproti tomu pravice praví, že prosazování individualit na úkor ostatních je zárukou svobody. Že je lidská práce zbožím na trhu. Pokud se člověk dostane do svízelné situace, musí čekat na charitu. Charita místo garantované solidarity. Oni mají nárok na základě svých svobod na svůj zisk jen pro sebe, nic nezdanit, nic nikomu nedat. Když někdo nemá na invalidní vozík, slepeckou hůl nebo vzdělání je to naše vina, protože jme se mu na něj my nesložili!!! Dle pravice je přijatelné vydělat na ?hlouposti? hloupých, starých a těch co se nemůžou bránit. Měli si přečíst pořádně smlouvu, přece! Dle pravice zdarma nebude nic, protože nižší daně umožní zbohatnout ještě více těm, pro které investice do daných služeb není žádný problém, ale těm, kteří by na základě vyšších daní tyhle služby měli zdarma už na ně prostředky nezbývají. Kde je svobodná volba školy, nemocnice, nárok na důchod a tím svobodné stáří?

Takhle to chápu já. Protože "pravicové" pojetí svobody je jen a zase prosazování volné ruky trhu. Stavět pojmy "volná ruka trhu" a "svoboda" do ekvivalentní roviny je ten největší nesmysl, který zaručuje svobodu pouze těm, kteří na to na základě nespravedlivých pravidel mají prostředky. Tenhle trik je vlastně derivátem jedné ze základních nepravdivých tezí liberálů, že:

Pokud si proti myšlence volného trhu, jsi proti svobodě jako takové! (TO JE ALE KRAVINA)

Máme tedy pouze pravicové strany, které všechny musí akceptovat myšlenky volného trhu. Včetně KSČM. Strany se pouze liší tím, jakou míru solidarity se v rámci tohohle systému snaží prosadit. Kradou všichni, ale TOP, VV a ODS se snaží prosadit nulovou míru solidarity a proto jsou to pro mne absolutně neakceptovatelné.

A malý dovětek na závěr. Pravicové pojetí řízení státu tě bude vždycky ždímat a utahovat šrouby. I když bude rušit a omezovat daně (což stejně v dohledné době nebude, protože by nebylo co rozkrást). Nemyslím si, že bys měl někdy šanci dostat se mezi nejužší okruh svobodných liberálů, kteří budou mít z opravdu liberálního pojetí společnosti prospěch. A to tě nikterak nepodceňuji, spíš jsem si jistý, že na to nemáš žaludek,...
deus
   *new*
16.02.2011 09:40:24    ( 45494 )
No třebas tak, že nižším zdaněním dá občanům větší svobodu rozhnout se jak naloží s "plody své práce"? Že se bude občanům co nejméně vměšovat do životů. Pravice klade důraz na individualitu a osobní zodpovědnost za svůj život. Pravice praví, že člověk je dostatečně inteligentní a schopný postarat se a rozhodovat o svém životě. Naproti tomu levice praví, že člověk je hloupý a nesamostatný a proto o něj musí být postaráno. Bude platit vysoké daně, ale na druhou stranu o něj bude dobře postaráno když přijde o práci, onemocní nebo utrpí úraz. Většina služeb bude zdarma, protože je všichni svorně zaplatí prostřednictvím daní.
Takhle ty dva pojmy chápu já a z toho vyplývá, že něco, co by se dalo nazývat pravicovou vládou tady nemáme. Máme tady více levicové strany (KSČM, ČSSD) a méně levicové strany (ODS, TOP..).
kutac
   *new*
16.02.2011 09:36:15    ( 45492 )
ja sem chtel neco napsat ale nemuzu.

navsteva jistych zarizeni pres tyden je spatna auu

a jeste tady na me sviti massacre today aaaaaaaaaaa
konec

skoropatek v utery? ehm
kadak
   *new*
16.02.2011 09:30:11    ( 45490 )
Pravice - prosazování vyšší míry osobní svobody nebo nižší? Nejsem úplně mimo, vím, že se říká, že z nějakého důvodu pravice prosazuje vyšší míru osobní svobody. Chtěl bych to vysvětlit, protože zatím jsem to slyšel pouze jako výrok, jako axiom. Pravice prosazuje vyšší míru osobní svobody. Tečka. Howgh. Jak prosazuje pravice vyšší míru osobní svobody? Prosím o vysvětlení,...
deus
   *new*
16.02.2011 09:08:08    ( 45489 )
kadak: Ale nic, já jen že "pravice" a "levice" se liší prosazovanou mírou osobních svobod a přerozdělování (levice - vyšší přerozdělování a tedy daně, pravice - nižší přerozdělování a daně). Po posledních volbách tu máme údajně pravicovou vládu představovanou koalicí ODS+TOP09+VV. No a tady je krásně vidět, jak se význam slov v čase mění - cikáni už nejsou cikáni, ale Rómové, hacker už není člověk zajímající se o fungování systému, ale prachsprostý zloděj a kriminálník, piráti nechlastají rum na kocábkách, ale jezdí po českých silnicích, homosexuál už není teplý, ale gay a "pravice" se nám snaží vyrabovat peněženky a utahovat šrouby. Mír je válka, svoboda je otroctví...
kadak
   *new*
16.02.2011 09:04:47    ( 45488 )
gappak:
A komu jinému by ty peníze měly jako přijít? Víš kolik práce bude mít ta pojišťovna například s vedením účtu, výpisy a nevím čím vším!

Buďme rádi, že se o nás, kteří něco celý život vyrábíme a produkujeme nějaké reálné hodnoty za to pojišťovna která neprodukuje vůbec nic, pouze vlastní peníze, vůbec postará!

Kdybych tohle měl vysvětlovat mimozemšťanovi, styděl bych se za to, že jsem člověk,...
deus
   *new*
16.02.2011 09:01:28    ( 45487 )
Už pár let pravidelně čtu D-Fens.cz, protože je tam asi půl tuny zajímavých článků i názorů v diskuzi. Přesto zdaleka ne se vším, co se tam prezentuje, souhlasím, a zvlášť alergický jsem poslední dobou na D-Fensovo útočení na cyklisty (tam zvané "cyklobuzny"). Když jsem ale dnes kliknul na odkaz:
Zelené koule bike gaymetal: Tyranie plechová [mp3] a následně navštívil web "Biopunkové recitace Zelené koule", začínám být vůči D-Fensovým názorům na cyklisty schovívavý. Zvlášť po poslechu songu Kolo mám a brašny tam...
Ale né, na Čínaskí stejně nemají, ačkoli jejich jediným štěstím je to, že je nehrají (NezraléZelené koule) v rádiích, protože kdyby tomu tak bylo, pak slibuju že bych tu skupinu osobně navštívil a její mužské části dal po tlamě.
kadak
   *new*
16.02.2011 09:04:42    ( 45486 )
Hlavně nerozumím tomu, co si představuješ pod pojmem "pravice" a už vůbec nerozumím tomu, jak by nám měla pomoci? To by mne fakt zajímalo! Zkus napsat, jáááks to myslel?!

kadak
   *new*
16.02.2011 08:42:48    ( 45485 )
A co voliči dalších stran? Proč se vymezovat, že.
deus
   *new*
16.02.2011 08:37:07    ( 45484 )
Die Fenster politik! Die Fenster politik!

Pyčo my fakt máme pravicovou vládu jak prase - zvyšuje daně (ó, pardón - "sjednocuje"), zavádí nové (Kalouskovi na pivečko povodně), chystá nám další povinné odvody...fakt pravice jak řemen. Inu - Kocourkov.

Kdo v minulých volbách volil TOP09 nebo VV a má trošku soudnosti, měl by do dalších voleb chodit v tričku "Su piča - volil jsem TOP09 (VV)". (snad se tím nedotknu někoho ze zdejších čtenářů;-))
gappak
   *new*
16.02.2011 07:30:46    ( 45483 )
ano....

Povinné úspory na penzi mají po smrti propadnout pojišťovně

....
kadak
   *new*
14.02.2011 14:04:38    ( 45428 )
Tak teď rotuju po podlaze!
November 2024
PoUtStCtPaSoNe