KunA
*new*
21.12.2012 08:07:06 ( 62316 )
...no vcera sem na CT24 sledoval brifing k teto straslive udalosti, ktera pospinuje nasi slusnou a demokratickou vladu, ktera mysli jen na dobro CR a vsech, ano vsech obcanu. Je mi lito, ze mi uteklo jmeno kaspara co Katce porad do toho skakal a dokonce rekl strasnou myslenku ze ktere budu mit skazene vanoce. Rekl to s takovou vaznosti a strachuplnym dialektem neco ve smyslu, ze tim, ze Peake byla odvolana, ze to bude mit straslive dusledky pro nas vsechny, bo pan premier si neuvedomuje, ze kdyz prejdou do opozice, tak vetsinu ve snemovne tim padem bude mit levice. Strasliva predstava.
No, zacinam si uvedomovat, ze co se tyce voleb je asi fakt nejlepsi Juesej model, kde sou ve finale dve strany od kerych vis co cekat a ne ti komedianti co vzniknou pred volbama, maji strasne kecy, ze zatoci s korupci a starymi garniturami dokonce i s dinosaury, pak behem vladnuti dvakrat prelezou, zalozi nove strany atd. V minulosti sme tu meli vice zajimavych stran jako napr. jedina !pravicove! orientovana Strana zelenych, juj to tez byly zajimave akce z jejich stran, ted VV a jejich superguru.
Kdy si nekdo s tech chytraku uvedomi, ze lide voli strany, malokdo voli osoby. Stalo se tak nekolikrat i v minulosti, kdy tzv. prebehlici (ani se neodvazuji zde psat z jakeho duvodu) pred nejakym dulezitym zakonem atd. zkurvili hlasovani, kere treba bylo nosnym programem strany, kera vyhrala volby. Takoveto machinace, bych trestal, ale kurva trestal, je to pak totalni selhani demokratickych voleb a vysmech spolecnosti, kera voli zminene kaspary. Nejhorsi je to pak se slusnosti, kdy adept prebehlik s toho jeste ma prdel a ma to, ale gaaanc u prdele. Takze okamzita nahrada jinym poslancem ze strany, ze ktere prebehl a prebehlika potrestat nejen financne, bo zase by nekdo mohl pokutu preplatit, ale normalne pyco do basy s tim, ze se jedna o pospineni ustavy a vlady CR s navaznosti na zlocin proti volici. Pokud toto nebude takto reseno, tak defenestrace???