Chtěl jsem, jen uvést na pravou míru některé chybné informace, které se tu objevují. Protože svobodná volba je podmíněna tím, že volíme na základě pravdivých informací.
Jinak souhlasím s tím, že kníže Černá Hora není svatej. Církevní restituce a zejména způsob jakým byly protlačeny, mě taky zvednul ze židle. Bohužel, stalo se, jedna politická bitva prohraná. Na druhou stranu vláda tyhle (asociální) kroky avízovala už před volbami, takže se to dalo čekat.
Se Zemanem mám nepřekonatelný problém, protože i když se tváří jako hodnej strejda z Vysočiny, tak často lže, chlastá jak carskej důstojník, fabuluje a je pro náš stát myslím i dost nebezpečný. Dejte si chvilku čas a mrkněte alespoň na celý ten dokument
Vládneme, nerušit. Zeman s Klausem ? ovládnutí všech bezpečnostních složek a justice, zastrašování médií včetně objednání vraždy novinářky, změna ústavy za účelem zbavení se opozice, krytí obrovské korupce, spolupráce s mafiány apod. Škody, které způsobili, jdou do stovek miliard ? oproti tomu jsou náklady na církevní restituce slabej odvar.
Jsem přesvědčen o tom, že Zeman se svým týmem nás v případě zvolení dovedou zpátky do Ruska. Naznačuje to i zemanův hlavní sponzor Lukoil ? ruská firma, která jak známo slouží jako expozitura ruských tajných služeb v zahraničí. Varují před tím dlouhodobě třeba zprávy BIS (z Anglie je vyhnali už v 80. letech). Dá se tedy předpokládat, že v případě zvolení Zemana, budeme mít ruský špiony přímo na Hradě. Ostatně aféra Bamberg ukazuje, že Zemák je schopen za prachy přenechat důležitá místa pro řízení státu nastrčeným kádrům.
Co se týká napadání a bombardování cizích států, tak je to právě Zeman, kterej otevřeně podporuje preventivní útok na Irán kvůli atomovému programu. Schwarzenberg řekl, že je proti tomu. A jinak nedivte se, že media stojí spíš na straně knížete, když Zeman neustále novináře uráží a v minulosti se je snažil zlikvidovat, když mu nešly na ruku.
Pokud bude Schwarzenberg prezident, tak se s tebou milý Kaďáku klidně vsadím o bečku, že Benešovy dekrety prolomeny nebudou. Navrhuju Černou Horu 11, aby to bylo stylový ;)
Jinak samozřejmě volte čím chcete a koho chcete, svět se nezboří.